Vinn kortferie hos De Historiske!

Vinn kortferie hos De Historiske!

Kommentarer5

Vi feirer 10 000 likes på Facebook!  Vi er utrolig glade for at så mange har gitt oss tommelen opp, og vi feirer med konkurranse!
Konkurransen er nå avsluttet.

Vi gir bort en uforglemmelig temareise for to personer med opphold, middag og frokost på De Historiskes flotte hoteller!

I tillegg til hovedpremien, gir vi ti heldige vinnere gratis Premium Plus- og Dataabonnement for ett år.

Vil du bli med i konkurransen? Send din fineste slektshistorie til konkurranse@myheritage.com, eller skriv den inn som en kommentar på Facebook, og du er med i trekningen!

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å dele din fineste familiehistorie: enten som en kommentar på dette bildet på Facebook-siden vår, eller på e-post til konkurranse@myheritage.com. Konkurransen er nå avsluttet.


Hovedpremien er en uforglemmelig kortferie over tre dager/to netter langs Nasjonal Turistveg Rondane, der du får oppleve storslagen natur, kulinariske og historiske opplevelser i ditt eget tempo.

Kortferien foregår i egen bil, og starter på det familiedrevne hotellet Nermo i Hafjell hvor man blir tatt godt vare på.  Videre tar turen deg over Nasjonal turistveg Rondane mellom Muen på Venabygdsfjellet og Folldal, og videre til Røros og Røros Hotell. Nyt lokale smaker, de gode vertskapene og vend blikket mot et fantastisk landskap.

Rondane byr på fantiastiske landskap, og vinneren vil kunne naturen og serverdighetene langs veien i sitt eget tempo.

Inkludert i premien er:

 • 2 overnattinger i standard rom for to personer
 • 2 buffet frokoster for to personer
 • 1 grillbuffet for to personer på Nermo Hotell. Drikke til maten er ikke inkludert
 • 1 middag for to personer på Vertshuset Røros. Drikke til maten er ikke inkludert

Du kan lese mer om premien på De Historiske sine nettsider: http://booking.dehistoriske.no/nasjonal-turistveg-rondane

Om kvelden på dag 2 spiser dere en eksklusiv middag på den meget anerkjente restauranten Vertshuset Røros. Restauranten har eget microbryggeri i kjelleren hvor det er mulig å få omvisning og smaksprøver. Foto: Vertshuset Røros/De Historiske.

Rondane er et unikt kulturlandskap, og reisen byr på fantastiske naturopplevelser. Reisen mellom de historiske hotellene foregår i egen bil, og på veien får du sjansen til å oppleve utsikten som inspirerte Norges nasjonalmaleri «vinternatt i Rondane» på nært hold.

Reisen byr også på unike historiske opplevelser. Langs veien kan du besøke Atnbrufossen vannbruksmuseum, Folldal gruver og bergstaden Røros, som i tillegg til å være på UNESCOs verdensarvliste, byr på rik historie og kulturelle opplevelser i massevis.

Høres det fristende ut? Send oss en historie du har oppdaget i slektsforskningen til konkurranse@myheritage.com eller skriv en kommentar på dette bildet på Facebook-siden vår – så kan du bli den heldige vinneren! Konkurransen er nå avsluttet.

Du kan lese mer om premien på De Historiske sine nettsider: http://booking.dehistoriske.no/nasjonal-turistveg-rondane

Langs veien får vinnerne oppleve fantastiske landskap, og Sohlbergplassen rasteplass med sin unike arkitektur er vel verdt et besøk.. Foto: Jørn Hagen / Statens vegvesen.

Vil du bli med i konkurransen? Send oss en historie du har oppdaget i slektsforskningen til konkurranse@myheritage.com eller skriv en kommentar på dette bildet på Facebook-siden vår – så kan du bli den heldige vinneren!


Konkurranseregler:
1 Konkurransen arrangeres av MyHeritage Norge, og konkurranseperioden varer fra 15. juni til 30. juli 2015.
2 Konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med, Facebook. Du gir informasjon kun til MyHeritage og ikke til Facebook eller en tredjepart. Informasjonen som oppgis vil kun bli brukt for administrering av konkurransen.
3 Alle som har kommentert på Facebook-posten som nevnt ovenfor, eller sendt e-post til konkurranse@myheritage.com innen konkurranseperioden, registreres som deltakere i konkurransen. Kun deltakere over 18 år kan vinne premier.
4 Vinnerne vil trekkes blant alle deltakere ved konkurransens slutt. Vinnerne vil bli kontaktet direkte, elektronisk eller via telefon. Navn på vinnerne vil også offentliggjøres på MyHeritages blogg og andre kommunikasjonskanaler.
5 Én hovedvinner vil motta hovedpremien, pålydende De Historiskes kortferie «Nasjonale Turistveg Rondane», samt Premium Plus og Dataabonnement på MyHeritage gjeldende for ett år. I tillegg vil ni andre vinnere få ett års gratis data- og Premium Pluss-abonnement på MyHeritage.no. Merk at transport mellom overnattingsstedene inkludert i hovedpremien må organiseres av vinneren selv. Vinneren er selv ansvarlig for å bestille tid for benyttelse av premien. Det må tas forbehold om at enkelte datoer kan være fullbooket.  MyHeritage er ikke ansvarlig for reiseforsikring ved reisepremier, og vinneren reiser på eget ansvar. Det påligger vinneren(e) selv å tegne relevant reiseforsikring for premiereisen dersom vinneren(e) ønsker å være forsikret. MyHeritage anbefaler på det sterkeste at vinneren(e) tegner forsikring.
6 Der det anses at deltakerens konkurransebidrag har interesse for andre brukere av MyHeritage, vil MyHeritage kunne bruke informasjonen i bidraget i / som del av blogginnlegg på blog.myheritage.no. I så henseende vil deltakeren vil bli kontaktet av MyHeritage direkte.
7 Premiene kan ikke veksles inn i penger eller premier av samme verdi. Vinnerne av oppgradering på MyHeritage vil få denne aktivert så snart som mulig etter at vinnerne er kontaktet. MyHeritage er ikke ansvarlig for evt. mistet premie eller tyveri.
8 Dersom vinnere ikke responderer på MyHeritages kontaktforsøk innen 3 måneder regnet fra den dato premien er vunnet, vil premien tilfalle MyHeritage .
9 Ved deltakelse i konkurranser på MyHeritage, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene og de beslutninger MyHeritage kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive. MyHeritage forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen

 • liv berger


  juni 16, 2015

  Elsker dette

  • Trine


   juni 17, 2015

   Så hyggelig å høre, Liv!

   Vi er så takknemlige for at det er så mange som har gitt oss tommelen opp på Facebook, så vi synes det var på sin plass å gi noe tilbake! 🙂

   Dersom du ønsker å delta i konkurransen, er det bare å sende oss en e-post på konkurranse@myheritage.com – der du deler en liten slektshistorie med oss. – eller skriv en kort kommentar på bildet på Facebooksiden.

   Lykke til i konkurransen!

 • Otto Davidsen


  juni 27, 2015

  Fantastisk!:)

  • Trine


   juli 2, 2015

   Hei Otto! Vi er hjertens enige i at det er en fantastisk premie!
   – og jeg håper at du sender oss en liten e-post til konkurranse@myheritage.com, så er du med i trekningen om å vinne denne uforglemmelige reisen!

   Med vennlig hilsen Trine

 • Elin Jakobsen


  juli 17, 2015

  Takk for mange flotte,spennende timer med My Heritage.Har funnet mange nye slektninger,og fått god kontakt med flere.
  Nå er planleggingen i gang med niese/nevø treff i Kristiansand.
  En del av oss har ikke sett hverandre siden vi var barn,og nå er vi ca 50-70 år.Det skal bli spennende.Gleder meg til fortsettelsen med å finne flere slektninger.