Den perfekte julegaven lager du selv-men begynn tidlig!

Den perfekte julegaven lager du selv-men begynn tidlig!

Det er aldri for tidlig å starte med julepresangene. Nå, før julestresset har begynt for alvor, er den beste tiden å planlegge årets presanger.

Dersom du blir ferdig med innkjøp og planlegging tidlig, får du jo også tid til å virkelig nyte juletiden sammen med familien – uten stress eller styr.

Tradisjonen tro er de beste julegavene dem som vi legger mest omtanke i. Og en hjemmelagd personlig presang er jo noe alle setter pris på. Men hjemmelaget betyr ikke bare dorullnisser og perlede hjerter (og det er jo ikke like imponerende når en voksen står bak «kunstverket»). Det kan også være et personlig slektstre i glass og ramme eller trukket på lerret.

En plakat av familietreet ditt kan være en perfekt gave til mange. Og det er enkelt å lage en plakat på MyHeritage.no. Noen få klikk, og vips, så ligger det ferdige treet i innboksen din – i ditt eget design, med navn og datoer, fødselsdager og bilder av familien din!

Du kan velge å skrive ut plakaten på din egen PC – klar til innramming – eller du kan velge å få plakaten profesjonelt trykket på kunstpapir eller lerret. Og vi sender selvsagt over hele verden!
Her finner du fremgangsmåten for hvordan du lager en plakat av ditt slektstre på MyHeritage.no

Akkurat NÅ kan du vinne ditt slektstre i stort format – tykket på profesjonelt papir og fritt levert hvem til deg – Bli med i konkurransen her!

Her er fem tips til hvordan du lager en perfekt familietre-plakat:

  • Legg til bilder av alle som skal vises i treet. Dette vil gi farger til treet og vil gjøre det både mer interessant og pent å se på
  • Velg en passende presentasjonsform for treet. På MyHeritage kan du velge mellom nærmeste familie, forfedre og etterkommere. Skal du lage et slektstre til din bestemor, kan det være en god idé å velge «etterkommere», mens det kanskje vil være bedre å lage et slektstre med oversikt over forfedre om du skal gi det til et barnebarn.
  • Se veldig nøye gjennom treet for å avdekke eventuelle feil som du kan rette opp før du bestiller trykk.
  • Bestill riktig størrelse. Før du klikker «bestill», vil du se en forhåndsvisning av hvordan treet ditt vil bli seende ut. Jo større det er, desto klarere vil detaljene være.
  • Ikke vent for lenge! Logg deg inn og lag dine familietrær før julestresset begynner 🙂

Og husk, akkurat nå kan du vinne ditt familietre – profesjonelt trykket, i valgfri utforming – og fritt levert til deg. Bli med i konkurransen her!