Har du spørsmål? Vi er her for deg!

Kommentarer

Har du satt deg fast på MyHeritage.no, i MyHeritage-appen eller i Family Tree Builder?

Da kan vi hjelpe deg! Vi i MyHeritage er bare noen klikk,  en telefon, en e-post eller en Facebook-melding unna!

ansatte ved kundesenteret
Har du spørsmål til oss? Vi står klare for å hjelpe deg! Klikk på bildet for å se det i full størrelse.

Norsk hjelpesenter på nett
Visste du at MyHeritage har et dedikert kundesenter på norsk? På vår hjelpeseksjon på  nett på  http://helpcenter.myheritage.no/ finner du svar på spørsmål som mange lurer på.

Hjelpeseksjonen er enkel å bruke. Gå til http://helpcenter.myheritage.no/, skriv inn spørsmålet ditt i boksen, og klikk «enter». Et svar med en forklaring vi dermed vises nedenfor boksen.

hjelpeseksjonen på MyHeritage
Skriv inn ditt spørsmål i boksen, trykk linjeskift på tastaturet, og du får svar.

Hvis vi mot formodning ikke finner et svar på spørsmålet ditt, kan du bruke lenken på hjelpeseksjonen for å komme i kontakt med vårt kundesenter.

Hjelpeseksjonen er kun for spørsmål om MyHeritage. Trenger du hjelp med slektsforskningen din, gå til MyHeritage-fellesskapet

Ring oss gratis på 800 24 741
Dersom du ikke finner svar på hjelpeseksjonen, kan du også ringe oss på det internasjonale kundesenteret vårt.

gammel telefon
Du kan ringe oss på 800 24 741 Bilde: http://www.pixeleye.com/

Telefonnummeret er gratis å ringe fra fasttelefoner, men merk at enkelte mobiltelefoni-leverandører kan ta betalt også for 800-nummer.

Telefonen på 800 24 741 er bemannet mandag- torsdag fra 7 om morgenen til 21.00 om kvelden. Fredag er telefonlinjene åpne fra 07.00 til 15.00.
Lørdag har vi stengt, men til gjengjeld er linjene åpne fra 07.00 til 21.00 på søndager.

Merk også at dette nummeret kommer til vårt internasjonale kundesenter. Vi gjør vårt ytterste for at de som ringer det norske nummeret skal få svar av en norsk- eller skandinavisktalende person. Men fordi det kan være stor pågang, hender det at også telefoner fra Norge blir svart av engelsktalende. Dersom du foretrekker å snakke med oss på norsk, send gjerne en e-post og spør om en skandinavisk kundebehandler kan ringe deg opp.

Merk at våre kundebehandlere ikke kan svare på spørsmål om slektsforskning. Sitter du fast i forskningen din, spør MyHeritage-fellesskapet om hjelp.

Send oss en e-post
Dersom du ønsker skriftlig svar på et teknisk spørsmål om MyHeritage, eller du ønsker å bli ringt opp av en spesiell kundebehandler (som for eksempel en som snakker skandinavisk) på et senere tidspunkt, kan du sende oss en e-post på support@myheritage.com.

Du kan gjerne skrive til oss på norsk, og vi svarer alle e-poster så snart vi kan. Grunnet stor pågang i perioder, kan det være litt ventetid på svar via e-post.  Husk at du vil bli prioritert i køen dersom du har et Premium- eller Premium Plus-abonnement.

Vårt kundesenter svarer på alle spørsmål om MyHeritage eller teknisk hjelp. Dersom du trenger hjelp med slektsforskningen din, er det smart å besøke MyHeritage-fellesskapet.

Facebook tommel opp
Gå til MyHeritageNorge for å sende oss en melding på Facebook

Chat med oss på Facebook
MyHeritage har en egen norsk Facebook-side. Her deler vi historier og oppdateringer om MyHeritage, nye produkter og teknologier, samt bilder og lenker til morsomme og relevante nyhetssaker.

I tillegg til å holde deg oppdatert på hva som skjer, kan du også bruke Facebook til å komme i kontakt med oss. Du kan sende oss en melding på Facebook når som helst, og vårt norske Facebook-team står klar til å svare deg innen kort tid.

Du vil som regel få svar fra oss innen noen timer, men i helger og ferier kan det ta litt lengre tid før du hører fra oss. Vi forsøker uansett å alltid gi deg svar innen 24 timer.

Merk at vi ikke alltid har muligheten til å gi svar på kontospesifikke spørsmål på Facebook. Men vi kan svare på det meste av spørsmål – og det vi ikke kan svare på stående fot (som for eksempel tekniske problemer eller spørsmål som inkluderer juridisk, eller økonomisk avdeling) – sender vi videre til noen andre som kan svare deg 🙂

Du finner Facebook-siden vår ved å klikke på denne lenken, eller å søke etter MyHeritage Norge på Facebook.

Vi ser frem til å høre fra deg, og ønsker deg en flott dag med masse spennende slektsforskning!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen