Trenger du support? Vi er her for deg!

Trenger du support? Vi er her for deg!

Trenger du support? Har du satt deg fast på MyHeritage.no, i MyHeritage-appen eller i Family Tree Builder?

Da kan vi hjelpe deg! Vi i MyHeritage er bare noen klikk, en telefon, en e-post eller en Facebook-melding unna!

Norsk hjelpesenter på nett


Visste du at MyHeritage har et dedikert kundesenter på norsk? I vårt hjelpesenter finner du svar på spørsmål som mange lurer på.

Hjelpeseksjonen er enkel å bruke. Gå til hjelpesenteret, skriv inn spørsmålet ditt i boksen, og klikk «enter». Et svar med en forklaring vi dermed vises nedenfor boksen.

Hvis vi mot formodning ikke finner et svar på spørsmålet ditt, kan du bruke lenken til  kontaktsenteret for å komme i kontakt med oss.

Ta kontakt her. Velg emnet du vil ha hjelp med, så hjelper vi deg gjerne. Hvis du trenger hjelp via telefon, er våre åpningstider mandag til torsdag, 09:00-20:00 og fredag 09:00-14:30 .

Ring oss på 800 24 741
Dersom du ikke finner svar på hjelpeseksjonen, kan du også ringe oss på det internasjonale kundesenteret vårt.

Telefonen på 800 24 741 er bemannet mandag- torsdag fra 7 om morgenen til 21.00 om kvelden. Fredag er telefonlinjene åpne fra 07.00 til 15.00.
Lørdag har vi stengt, men til gjengjeld er linjene åpne fra 07.00 til 21.00 på søndager.

Merk også at dette nummeret kommer til vårt internasjonale kundesenter. Vi gjør vårt ytterste for at de som ringer det norske nummeret skal få svar av en norsk- eller skandinavisktalende person. Men fordi det kan være stor pågang, hender det at også telefoner fra Norge blir svart av engelsktalende. Dersom du foretrekker å snakke med oss på norsk, send gjerne en e-post og spør om en skandinavisk kundebehandler kan ringe deg opp.

Merk at våre kundebehandlere ikke kan svare på spørsmål om slektsforskning. 

Send oss en e-post

Dersom du ønsker skriftlig svar på et teknisk spørsmål om MyHeritage, eller du ønsker å bli ringt opp av en spesiell kundebehandler (som for eksempel en som snakker skandinavisk) på et senere tidspunkt, kan du sende oss en e-post på support@myheritage.com.

Du kan gjerne skrive til oss på norsk, og vi svarer alle e-poster så snart vi kan. Grunnet stor pågang i perioder, kan det være litt ventetid på svar via e-post.  Husk at du vil bli prioritert i køen dersom du har et Premium- eller Premium Plus-abonnement.

Vårt kundesenter svarer på alle spørsmål om MyHeritage eller teknisk hjelp.

Chat med oss på Facebook

MyHeritage har en egen norsk Facebook-side. Her deler vi historier og oppdateringer om MyHeritage, nye produkter og teknologier, samt bilder og lenker til morsomme og relevante nyhetssaker.

I tillegg til å holde deg oppdatert på hva som skjer, kan du også bruke Facebook til å komme i kontakt med oss. Du kan sende oss en melding på Facebook når som helst, du kan skrive på norsk, og vårt Facebook-team står klar til å svare deg innen kort tid.

Du vil som regel få svar fra oss innen noen timer, men i helger og ferier kan det ta litt lengre tid før du hører fra oss. Vi forsøker uansett å alltid gi deg svar innen 24 timer.

Merk at vi ikke alltid har muligheten til å gi svar på konto spesifikke spørsmål på Facebook. Men vi kan svare på det meste av spørsmål – og det vi ikke kan svare på stående fot (som for eksempel tekniske problemer eller spørsmål som inkluderer juridisk, eller økonomisk avdeling) – sender vi videre til noen andre som kan svare deg 🙂

Du finner Facebook-siden vår ved å klikke på denne lenken, eller å søke etter MyHeritage Norge på Facebook.

Kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen er spekket med hjelpe artikler, «How to videoer» på norsk og mange spennende engelske Webinarer med dyktige internasjonale eksperter. Vi anbefale alle å ta seg litt tid til å bli kjent med basen for det er det menge tips og råd.

Du finner kunnskapsbasen her.

Vi ser frem til å høre fra deg, og ønsker deg en flott dag med masse spennende slektsforskning!

Ønsker du å oppgradere ditt abonnement? Du finner vårt tilbud her.