Hvordan sletter jeg personer i treet mitt?

Kommentarer
Sitte fast i slektstreet
Har du satt deg fast i slektstreet ditt? Klikk på Les Mer for å se hvordan du enkelt redigerer og endrer informasjon i slektstreet ditt på MyHeritage.no

Det gjelder å holde tungen rett i munnen når det kommer til slektsforskning. Men selv den mest nøyaktige familiehistorikeren kan gjøre feil.

Det er nettopp derfor det er enkelt å rette opp feil, endre informasjon eller å slette personer i slektstreet ditt på MyHeritage.no. I dette blogginnlegget viser vi deg  – steg for steg – hvordan du sletter profiler fra treet ditt.

Hvordan sletter jeg en person fra treet mitt?
Steg 1: Klikk


Du kan enkelt slette en person i treet ditt ved å klikke på vedkommende i slektstreet ditt.
Du vil se en boks dukke opp til venstre i skjermbildet ditt.

Hvordan slette. Skjermbilde fra MyHeritage.
Klikk på personen du vil slette i slektstreet ditt, og du får opp et bilde i venstre side av skjermen.  Her har vi klikket på «Farmor Farmorsen» i treet. Klikk på bildet for å se det i full størrelse.

Steg 2: klikk …mer

I boksen som dukker opp til venstre i skjermbildet, klikker du nå på knappen merket «…mer», som vist i bildet nedenfor:

skjermbilde MyHeritage - hvordan endre
Klikk på knappen «…mer» for å få frem rullegardinmenyen.
Klikk på bildet for å se det i full størrelse.

Steg 3: Slett person

Deretter velger du «slett person», som du finner i rullegardinmenyen.

Skjermbilde fra MyHeritage. Slette profil
Klikk på punktet "slett denne personen" i menyen for å gå videre med slettingen. Klikk på bildet for å se det i nærmere detalj.

Steg 4: Er du sikker?

For å være sikkert på at informasjon slettes uten at det er meningen, dukker det opp en boks i skjermen som ber deg om å bekrefte at det er dette du vil gjøre. Klikk «Ja» dersom du vil gå videre med slettingen. Klikk «nei» for å gå tilbake uten å endre.

Skjermbilde fra MyHeritage
Systemets innebygde kontroll forsikrer at man ikke sletter profiler uten å ville det. Klikk på bildet for å se det i full størrelse.

Merk: fjern alle koblinger

Merk at om personen er koblet til andre i treet ditt, må du fjerne disse koblingene for å få slettet dem. Dette gjør du ved å klikke på «koble fra eksisterende person» som du finner i samme menyen.

Trenger du hjelp til andre ting, eller har du spørsmål til oss i MyHeritage – ta gjerne kontakt med oss!

Har du tekniske spørsmål, kan du, klikke her for å komme til vår hjelpeseksjon -eller send en e-post til support@myheritage.com

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen