Kjærlighet i luften: Gratis Valentinsdag-adgang til alle ekteskapsregistre på MyHeritage!

Kommentarer

For å feire Valentinsdag har MyHeritage en spesiell gave til alle våre brukere. I en begrenset periode gir vi gratis tilgang til kjærlighetsrelaterte filer i vårt kjempestore historiske register-samling. Du må ikke ha abonnement på data, så du kan søke mange amerikanske stater, europeiske og verdensomspennende registre på leting etter dine forfedres ekteskapsregistre!

Tilgangen er gratis nå og frem til midnatt 15. februar.

Hva kan du forvente å finne i disse fantastiske registrene? I mange ekteskapregistre vil du kunne se navnene på brud og brudgom, deres fødselsdager, alder, bosted, samt deres foreldres navn. Fødselssteder kan være nevnt, yrkene til brud og brudgom, samt religiøs tilhørighet. Hver stat og land har forskjellige krav med hensyn til informasjon, så dette vil variere.

Besøk vårt ekteskapsregister på denne SuperSearch-siden for å få tilgang til disse oversiktene.

Oversiktene inkluderer ekteskapsregistre i mange amerikanske stater, inkludert Illinois, Maine, Texas, Kentucky, California, Colorado, Connecticut, Florida, Nevada, Pennsylvania og for andre store amerikanske byer som fungerte som havner for imigrasjon for millioner av innvandrere, som New York City. NYC Lisensindeksen går fra 1908-1929 med ekteskap fra 1950-1995. Boston ekteskap 1700-1751 og nærliggende Cambridge vitale poster. Andre New England registre inkluderer ekteskap inngått i Connecticut.

Internasjonalt, kan vi by på følgende spennende oversikter:

Piotrków Trybunalski Polen, ekteskap i perioden 1808-1870

London ekteskapsinngåelser 1521-1869

Skottland, utvalgte ekteskapstinglysninger og ekteskap c1650-c1855

Irske ekteskap 1771-1812

Hollandske ekteskapstinglysninger og ekteskap diverse byer, fra perioden 1575-1938

Norske ekteskap fra 1660-1926. Andre nordiske ekteskapsregistre inkluderer Sverige, Danmark og Finland.

Og, «down under», for Australia: Victoria ekteskapsoversikter 1837-1942, og Australia, ekteskap, 1810-1980

De med latinske røtter kan ta en titt på registrene for Mexico (1570-1950), Uruguay, Paraguay, Ecuador, Colombia, Bolivia, Chile, Peru, Brasil, Argentina, Honduras, Panama. Karibien 1591-1905 er representert av Barbados.

Vi ønsker dere en hyggelig og utbytterik leting!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen