Yvette Corporon forteller om tapperhet på Today Show

Kommentarer

Emmy Award-vinner, forfatterinne og produsent, Yvette Manessis Corporon, ble nylig intervjuet på The Megyn Kelly TODAY show om sin bok «Something Beautiful Happened: A Story of Survival and Courage in the Face of Evil».

Hennes historie begynte november 2013, da Yvette tok kontakt med MyHeritage og ba om hjelp til å finne etterkommere av den jødiske skredderen Savvas fra Korfu, Hellas. Savvas og hans familie ble holdt gjemt på Ereikoussa under krigen, og Yvette ønsket å finne ut hva som skjedde med hans familie etter krigen. MyHeritage tok utfordringen og ga seg ut på en slektsforskningsferd for å oppspore detaljene til denne lenge bevarte hemmeligheten. Vi klarte å finne etterkommere av familien i USA og i Israel. Senere tok vi del i gjenforeningen av familiene ved en offisiell sermoni på øya.

Ikke lenge etter at vi hadde hjulpet Yvette med å finne Savvas’ etterkommere, ble to medlemmer i hennes storfamilie, i en tragisk skjebnens ironi, drept da en ny-Nazist åpnet ild på et lokalt jødisk community center.

Yvette skrev om denne følelsesladde historien i sin bok, som hun pratet om med TODAY’s Megyn Kelly:

Vi har tre signerte kopier av denne boken av Yvettes som vi gjerne vil gi bort til tre heldige vinnere!

For å delta: Legg igjen en kommentar etter denne bloggposten med en fortelling om tapperhet i DIN familie. Tre heldige vinnere vil bli valgt ut og tilsendt hver sin signerte kopi av Something Beautiful Happened.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen