Free military records

100 år siden Første verdenskrig tok slutt: Vi tilbyr gratis innsikt i militære dokumenter

Kommentarer

Beskrivelse

I årene 1914-1918 deltok mer enn hundre land i Første verdenskrig. Ca. 37 millioner sivile og militære ble såret og 7 millioner sivile og 10 millioner soldater skal ha blitt drept under krigen.

I 1918, i den ellevte time på den ellevte dag av den ellevte måneden, var den Første verdenskrig endelig offisielt over. Våpenhvile-avtalen som ble signert av Tyskland og de allierte styrkene, markerte slutten på en lang og smertefull konflikt.

I år markerer vi hundre år siden Våpenhviledagen. Vi minnes de som kjempet og mistet livet under krigen. Og vi minnes alt det som de modige soldatene fra hele verden ofret. Da er det også på sin plass å minnes og tenke litt på de personlige bidragene fra våre aner.

Er du nyskjerrig på hva din egen familie og slektninger foretok seg under Første verdenskrig? For å markere ett århundre siden slutten av krigen tilbyr vi gratis innsyn i militære dokumenter via MyHeritage SuperSearch, mellom 8.-12. november i år.

Militære dokumenter er verdifulle ressurser som gir innblikk i livet til de som tjenestegjorde og deres familier. Med disse dokumentene kan du lære om dine forfedre, ære deres minne og deres innsats for sitt land. Ved å ta vare på disse informasjonene, historiene og bildene for kommende generasjoner, kan du sørge for at din families bidrag aldri vil bli glemt.

Søk i våre militære dokumenter, helt gratis, for å få vite mer om din families innsats i Første verdenskrig og i andre militære konflikter.

Deltok medlemmer av din slekt i Første verdenskrig? Fortell oss om din families historier i kommentarfeltet nedenfor.

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen