DNA-upload

Gratis opplasting av DNA — forlenget frist!

Kommentarer

Helt siden MyHeritage begynte å tilby DNA-tjenester, har vi gitt våre brukere muligheten til å laste opp sine DNA-data kostnadsfritt. Disse brukerne mottok deretter sine DNA Matcher og etnisitets-beregninger på MyHeritage helt gratis – et tilbud som ikke har blitt matchet av noe annet ledende DNA-selskap.

Vi har nettopp forlenget vår frist for gratis DNA-opplasting til 16. desember. Deretter vil vår praksis bli endret. DNA Matching vil fortsette å være gratis for opplastet DNA-data, men ikke å benytte seg av øvrige DNA-funksjoner.

Last opp din DNA-data gratis

Eiere av DNA-data som allerede har blitt lastet opp til MyHeritage – og som blir lastet opp frem til 16. desember i år – vil fortsatt kunne benytte seg av full tilgang til alle DNA-funksjonene helt gratis. Denne opplastede dataen vil bli permanent og fortsette å være gratis.

Å kunne undersøke slektstrærne til dine DNA Matcher eller få tilgang til de ni milliardene historiske dokumenter som finnes på MyHeritage er valgfritt og for dette trengs et betalt abonnement. Noen avanserte funksjoner i DNA Match-oversikten vil også kreve abonnemment, slik som å kunne undersøke matcher og etnisiteter som du deler med dine DNA Matcher.

Du kan laste opp DNA-data fra Ancestry, Family Tree DNA’s Family Finder test, 23andMe (alle versjoner, inkludert v5) eller Living DNA. Instruksjoner til å eksportere dataen din og laste den opp til MyHeritage finnes på vår opplastings-side.

Utsett ikke opplasting av din DNA-data til MyHeritage, benytt deg av tilbudet nå, mens alle DNA-funksjonene fortsatt er gratis (og de vil fortsette å være gratis for deg!).

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen