Annonsering av MyHeritage LIVE 2019

Kommentarer

Etterfulgt av den store suksessen av MyHeritage LIVE 2018 i Oslo, vår aller første konferanse, har vi nå bestemt å gjenta konferansen igjen i 2019! Vi har endelig gleden av å annonsere MyHeritage LIVE 2019, 6-8 september i Amsterdam, Nederland.

Registrer deg nå for å sikre en plass

Vår andre MyHeritage brukerkonferanse kommer med sikkerhet til å bli en av våre mest minneverdige slektsforskningarrangementer dette året, ved å bringe sammen vårt MyHeritage team, internasjonalt anerkjente DNA-eksperter og talsmenn, og så klart våre brukere.

Som i fjor, forutser vi hundrevis av slektsforsknings-entusiaster og MyHeritage brukere fra hele verden til å bli med og delta i denne begivenheten.

Informasjon om konferansen

MyHeritage LIVE 2019 vil ta plass 6-8 september 2019, på Hilton Amsterdam i Nederland. Hotellet ligger sør for sentrum i Amsterdam, nær museumsdistriktet, og vi har arrangert spesialpriser for gjester som ønsker å bo på hotellet.

I tillegg til et foredrag fra MyHeritage grunnlegger og administrerende direktør, Gilad Japhet, vil det være både slektsforskning og DNA-forelesningsspor og praktiske workshops for å guide deltakere gjennom MyHeritage-verktøy og funksjoner trinnvis.

Konferanse-billettene inkluderer forelesninger, workshops, kaffepauser, lunsj på lørdag og søndag, en fredagsdrink i resepsjonen, og ikke minst vår MyHeritage fest lørdag kveld!

Gjesteforelesere

Vi har laget et utmerket utvalg av forelesere og de vil bli annonsert så fort vi har mottatt alle bekreftelser.

Tidligere arragementer

MyHeritage LIVE 2018 i Oslo var et fantastisk arrangement. Det var tre forskjellige spor: DNA, genealogi, og praktiske workshops. Inspirerende og spennende taler fra både gjestetalere og MyHeritage ansatte, og ikke minst et flott, begeistret publikum. Ansatte fra vårt kundestøtteteam var også tilgjengelige på konferansen for å gi mer omfattende hjelp med brukerne sine utfordringer.

Les vårt fulle sammendrag av fjorårets konferanse.

Dette hadde de å si

Se hva slektsforskningsekspertene Roberta Estes, Dick Eastman, Thomas MacEntee, and Judy Russell hadde å si om fjorårets konferanse.

MyHeritage-venner og brukere var entusiastiske i deres tilbakemeldinger:

“Det var en fantastisk konferanse! Du ville aldri gjettet at MyHeritage LIVE var arrangert for første gang! En stor takk til hele @MyHeritage for dette flotte øyeblikket!” – Marie Cappart

“Nøt #MyHeritageLIVE2018 så mye. Tusen hjertelig takk!!!” – Selma Blackmon

“Dette er det som skiller MyHeritage fra konkurrentene- de svarer på tilbakemeldinger og deres kundenes utfordringer.” – Leanne Boyce

“Kudos. Klapp Klapp. Jeg lærte så mye. Inspirert. Takk for den fantastiske innsatsen. Godt jobbet. Jeg er inspirert til å jobbe mer med slektsforskning, og alt dette før frokost.” – Cee Davis

“Jeg nyter virkerlig alle presentasjonene og talerne!” – Lori Kotłowski

“God morgen Oslo. Flott måte å gi tilbake til fellesskapet. Dette er verdsatt, MyHeritage!” – Kuba Krchak

Vi gleder oss til MyHeritage LIVE 2019! Vi ser frem til å se kjente ansikt og møte mange nye, når vi vil introdusere MyHeritage funksjoner og verktøy. Gjør deg klar til å lære om avansert slektsforsknings-teknologi mens vi fester med likesinnede slektsforskere fra hele verden. Registrer deg nå så du kan sikre deg en plass i konferansen. Vi sees!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen