Eurovision tvillinger

Kommentarer

Nei, du ser ikke dobbel! Disse fire talentfulle sangduoene ble Eurovision-stjerner ved å synge med sin identiske tvilling. Båndet de har er dypere enn deres DNA. Disse tvillingene beviser at helheten er større enn summen av delene.

1. Anastasiya og Maria Andreyevna Tolmachevy

Eurovision Tvillingene: Anastasiya og Maria Andreyevna Tolmachevy, Eurovision 2014
Anastasiya og Maria Andreyevna Tolmachevy, Eurovision 2014

Anastasiya og Maria Andreyevna Tolmachevy, kjent som Tomachevy Søstreme, representerte Russland i 2014. De arvet sitt musikalske talent fra sin mor som både var deres musikklærer og sangmentor. Eurovision historien deres er meget omfattende. Før de representerte Russland i 2014, vant de Eurovision Junior i 2006 da de bare var 9 år gamle..

2. John og Edward Grimes

Eurovision Tvillinger: John and Edward Grimes i Sydney, Australia, 2013
John og Edward Grimes i Sydney, Australia, 2013

John og Edward Grimes representerte Irland i Eurovision i 2011 og 2012. De identiske tvillingene, kjent som Jedward, har delt deres private og profesjonelle liv synkronisert. Jedward startet å synge på skolekonserter og har aldri stoppet siden. I tillegg til å ha deltatt i Eurovision har de også vært deltagere i X Factor og kommet ut med tre album og ni singler. Disse to er så nære at de sjeldent er separert, unntatt når “en av oss kanskje går til butikken for å kjøpe noe søtt.”

3. Daniela og Veronika Nízlová

Eurovision Tvillinger: Daniela og Veronika Nízlová, Eurovision 2011
Daniela og Veronika Nízlová, Eurovision 2011

Daniela og Veronika Nízlová, de identiske tvillingene som startet å synge før de kunne snakke, dannet gruppen TWiiNS. Selv om de representerte Slovakia i Eurovision i 2011, startet de sin Eurovision historie i 2008 som bakgrunnsangere og -dansere for Tereza Kerndlová, som representerte Slovakia i 2008.

4. Sophie og Magaly Gilles

Eurovision Tvillinger: Sophie og Magaly Gilles, Eurovision 1980
Sophie og Magaly Gilles, Eurovision 1980

De franske sangsensasjonene, Sophie og Magaly Gilles, ble Eurovision stjerner da de representerte Luxemburg i Eurovision i 1980 med sangen, «Le Papa Pingouin.» Fremføringen var minneverdig der en dansende pingvin var en del av showet. them on stage. Selvom sangen fikk niendeplass i konkurransen var den fortsatt en stor hit i Frankrike, der sangen solgte 1 million kopier.
Disse dynamiske duoene har massevis av musikalsk talent kodet i deres delte DNA. Har du vurdert å teste ditt? Sjekk utMyHeritage DNA og se hva som er i ditt i dag!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen