reunion MHDNA

Gjenforent med mor etter å ha lett i 50 år

Kommentarer

Bortadoptert

MyHeritage-bruker Faith Loftesness fra Colorado ble adoptert bort som baby ved et sykehus i Albany, New York i 1957. Ni år gammel fikk hun vite at hun var adoptert. Faith begynte følgelig å lete etter sine biologiske foreldre, hun ville vite mer om hvor hun kom fra. Hennes 50-år lange leting ble endelig et tilbakelagt kapittel da hun nylig ble gjenforent med sin biologiske mor, takket være MyHeritage DNA.

Se den følelsesladete gjenforeningen her:

På sin leting-ferd møtte Faith mange vegger og blindveier. Hun ga opp og sa til seg selv at det rett og slett ikke var meningen at hun skulle få møte sin mor igjen.

Aimee tar over

For ni år siden bestemte hennes datter, Aimee Campanella, seg for å ta over og hjelpe moren med å komme videre i letingen. For tre år siden kjøpte Aimee et DNA-sett i morsdagspresang til sin mor. Hun lastet opp Faiths DNA-data til MyHeritage for å øke sjansene til å finne familie-matcher.

I begynnelsen var det ingen sterke matcher. Men en dag ble de overrasket med en høy-sannsynlighets-match med en 82-år gammel kvinne i Albany, hvor Faith ble bortadoptert. Det sannsynlige slektskapet ble oppgitt som “mor.” Aimee kontaktet kvinnen, Marcia, for å få vite mer om hennes historie.

Marcia Mastroianni var 22 år gammel og enslig mor som ønsket å gi datteren et bedre liv. Hun bestemte seg derfor for å gi henne bort til adopsjon. Hun hadde tenkt på Faith mange ganger over årene, men adopsjonen var lukket via den katolske kirke, og Marcia klarte ikke å finne henne.

Gjenforening

Faith og Aimee fløy til Albany for å møte Marcia til en spesiell gjenforening.

Faith kunne ikke tro at hennes drøm endelig ble oppfyllt etter alle disse årene.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det. Du står der og føler deg som en vinner, men kan ikke riktig tro at dette virkelig skjer.

Aimee la merke til så mange likheter mellom sin mor og bestemor.

Jeg sitter sammen med dem, ser på dem og begge gestikulerer med hendene sine. Begge fukter leppene, kniser når de er nervøse. Ja, det er virkelig ganske utrolig.

Faith forstår hvorfor Marcia bestemte seg for å gi henne bort til adopsjon for så mange år siden.

Hun tok et valg, utelukkende av kjærlighet, fordi hun på det tidspunktet visste at jeg ellers ikke ville ha fått et godt liv.

Faiths budskap til alle som fortsatt leter etter familiemedlemmer er aldri å gi opp håpet, selv om det skulle ta titalls år. For nå er Faith, Marcia og Aimee lykkelige etter å ha funnet hverandre, og de gjør det beste ut av tiden de har fått sammen.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen