Gratis ekteskaps-opptegnelser i anledning Valentinsdag

Kommentarer

Kjenner du til kjærlighetshistoriene til dine forfedre? Hvordan møttes dine oldeforeldre og hvordan ble de kjent? I anledning Valentinsdag, gir vi alle våre brukere gratis tilgang til kjærlighetsrelaterte dokumenter i vår massive kolleksjon av dokumenter mellom 10-22 februar 2019. Dataabonnement er ikke nødvendig i denne perioden, så du kan søke i alle amerikanske, europeiske og verdensomspennende samlinger for dine forfedres ekteskaps-opptegnelser!

Søk gratis etter ekteskaps-opptegnelser i SuperSearch™

Ekteskaps-opptegnelser er viktige genealogiske dokumenter ettersom de inneholder ikke bare informasjon om bruden, brudgommen, deres daværende bosted og når giftemålet skjedde, men inneholder også ofte tilleggsinformasjon som fødselsdato, fødested, yrke, og deres religiøse tilhørighet. Vanligvis vil også en ekteskaps-opptegnelse inneholde informasjon om foreldrene til brudeparet, som navnene og fødestedene deres. Hver stat og hvert land har forskjellige krav for slik informasjon, altså forskjellige dokumenter har varierende data.

I tillegg, ikke glem å melde deg på vår Valentinsdag Konkurranse! Send oss dine forfedres kjærlighetsbrev til stories@myheritage.com for muligheten til å vinne et MyHeritage DNA kit!

♥ ♥ God Valentinsdag! ♥ ♥

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen