Vi er klare for RootsTech 2019!

Kommentarer

MyHeritage er nå på vei til Salt Palace Convention Center i Salt Lake City, Utah, for å delta i verdens største slektsforsknings event – RootsTech 2019! Som tidligere år er MyHeritage Platinum sponsor av RootsTech. Konferansen er holdt fra 27.februar – 2.mars, og den lover å være fantastisk! Deltagerne kommer fra hele verden for å lære mer og dele deres familiehistorie, bakgrunn og røtter. Det skal være over 300 forelesninger, som inkluderer DNA, metodikk, dokumenter, bevaring, sosiale medier og teknologi.

MyHeritage Båsen

MyHeritage båsen, #805, skal med sikkerhet være en stor attraksjon. Vi skal vise demoer med MyHeritage eksperter og gjesteforelesere hvert 30 minutt i vår bås. Der vil vi demonstrere forskjellige emner som DNA testing og verktøy for analyse, nyttige MyHeritage funksjoner forklart, verdenskjente genealoger, og senior MyHeritage ansatte som er direkte involverte i å utvikle MyHeritage innovative teknologier.

MyHeritage RootsTech
MyHeritage RootsTech 2018 Demo-Bås Plan(Click to zoom)

Hvis du trenger hjelp med din slektsforskning er vårt team av senior support representanter tilgjengelige for å svare på spørsmål og hjelpe deg med å bli bedre på dine MyHeritage ferdigheter. Vi skal også selge DNA tester med en eksklusiv konferanse-rabatt på 50% avslag.

Det vil også være en pop-up bås med et overrasskelsesspill der deltakere kan spille for å vinne premier. Pass på at du ikke går glipp av sjansen til å vinne MyHeritage DNA-sett, abonnementer, Amazon Echos, og mye mer på vårt daglige tombola på den største MyHeritage-kabinen. Billettene er gratis!

MyHeritage konferanse forelesere

Flere MyHeritage ansatte vil presentere på konferansen:

 • Daniel Horowitz, Genealogi-ekspert, skal snakke om “DNA resultater og godkjenne treff” (Onsdag, kl13.30, Rom: 250 D-LAB, Øktnummer: LAB7792, og lørdag kl15.00, Rom:250 E-LAB, Øktnummer: LAB7792) og i tillegg “Et innsidesblikk av hvordan få mest ut av MyHeritage” (Torsdag, kl.08.00, Rom: Ballroom B, Øktnummer: PH8714), “Hvordan gro ditt tre på MyHeritage” (Torsdag kl. 15.00, Rom: 355 F, Øktnummer: RT3993).
 • Ran Snir, DNA Product Manager, skal diskutere “Steg-for-steg om MyHeritage DNA” (Onsdag kl.15.00, Rom: 355B, Øktnummer: RT2012).
 • Mike Mansfield skal snakke om “Hvordan får mest ut av de milliarder av historiske dokumenter på MyHeritage SuperSearch™» (Fredag kl.13.30, Rom: Ballroom G, Øktnummer: RT2939).
 • Andre ting å se etter

  • Fredag er MyHeritage sin sponset-dag. Geoff Rasmussen, grunnlegger og vert for Legacy Family Tree Webinars vil introdusere hovedtaleren Saroo Brierley. MyHeritage grunnlegger og administrerende direktør, Gilad Japhet skal også tale under MyHeritage sin sponsede lunsj i Lunsj rom 1.
  • Nytt for RootsTech i år er MyHeritage Town Hall! Kom og lytt til hva som er nytt i MyHeritage direkte fra menneskene som er med på å bygge plattformen. Panele inkluderer Maya Lerner, VP Product; Uri Gonen, Senior VP of Product Management; Tal Erlichman, Product Manager. Det vil skje på fredag kl. 13.30 på rom 255, øktnummer: RT4003.

  Hold deg oppdatert

  For oppdateringer om hva vi gjør på RootsTech 2019, følg oss på bloggen, og våre sosiale medier Facebook and Twitter.

  Kommer du på RootsTech i år?

  Legg igjen en kommentar

  E-postadressen din vil ikke vises på bloggen