Datter gjenforenes med hennes far få dager før hans død

Kommentarer

Vi er utrolige stolte av det at vi kan hjelpe familier med å gjenforenes med tapte (og noen ganger helt kjente) familiemedlemmer. Det var en følelsesladet gjenforening da Sandra Tirone møtte hennes far for første gang etter 44 år, takket være MyHeritage DNA. Hennes far, George, som lå i sitt dødsleie ble introdusert til sine barnebarn han ikke en gang visste eksisterte.
Se den rørende gjenforeningen her:

I Montreal, Kanada, hadde Sandra Tirone (45) lite informasjon om hennes far, George Tirone, og hans side av familien. George hadde separert seg fra Sandras mor da hun kun var et spedbarn, og med det mistet de all kontakt.
Sandra lette i over 30 år på å finne hennes far. Hennes mor hadde senere dødd og kunne dermed ikke gi henne mer informasjon. Hun hadde til og med hyret en privatetterforsker på et tidspunkt, men han fant heller ikke George. Med det konkluderte hun med at hennes far ikke var interessert i å ha noe kontakt med datteren sin.

Jeg trodde fortsatt at faren min ikke lette etter meg, og jeg hadde kommet til fred med den tanken.

I 2018 hadde Sandras mann, Guy Ohana Foster foreslått at hun burde ta en DNA-test. Hun lastet opp si rå-DNA data til MyHeritage hvor hun mottok treff nesten øyeblikkelig. Det nærmeste treffet på hennes fars side var hennes kusine, Lynn Penlington i Ontario, som var adopotert og selv lette etter hennes biologiske familie.
Sandra hjalp Lynn med hennes research på MyHeritage, og sammen klarte de å finne Lynn’s biologiske familie. Hun fant søsken, tanter, onkler, og fettere og kusiner (hennes foreldre hadde dødd noen få år tidligere) hun hadde lett etter. Under letingen av Lynn, fant Sandra vikitge spor som ledet henne til hennes tante.
Sandra fant motet til å ringe tanten sin for første gang, og håpet på flere spor om hennes far.

Første gang jeg snakket med tanten min på telefonen, føltes det som jeg hadde kjent henne for alltid. Hun snakker som meg, med samme tonefall.

Sandras tante hadde viktige nyheter.

DIn far har lett etter deg i mange år; han er fortsatt i live, men han er veldig syk..

George hadde lett etter Sandra i mange år, men var innlagt på Kelowna’s sykehus, og var ikke i form. Gjennom Sandras altruistiske handling for å hjelpe sin kusine, fant hun endelig faren hun hadde lette etter i over 30 år.
Sandra og hennes familie fløy til Kelowna for å besøke George på sykehuset. Hun kunne ikke tro at hun endelig møtte sin far etter så mange år.

Jeg har lett etter ham hele mitt liv. Å finne min far etter alle disse årene – jeg trodde aldri at jeg ville finne ham. Det er et mirakel for ham. Det er et mirakelfor for meg. Det er overveldende.

George hadde hjertesvikt, ødem, diabetes med mer,, men det spjeldet ikke spenningen når han møtte datteren sin og ble introdusert til barnebarna for første gang.

Aldri i mitt liv trodde jeg at jeg skulle ha barnebarn.

Møte sin far, klemme ham og se på barna hennes klemme ham var en drøm som kom i oppfyllelse for Sandra, etter så mange år. Hun håpet på et mirakel, slik at de kunne tilbringe tid sammen og så kunne han bli kjent med barnebarna sine.

Å vite hvor du kommer fra er uvurderlig!

Dessverre, i en grusom vridning av skjebnen hadde de bare tre dager sammen. Noen dager etter at de møttes, døde George. Sandra setter pris på at hun var i stand til å gjenforene med sin far før han døde, og hun er så takknemlig for å ha koblet seg sammen med sin fars side av familien.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen