Vi er tilbake fra RootsTech!

Kommentarer

Vi har kommet tilbake etter RootsTech 2019, hvor MyHeritage teamet la igjen et langvarig inntrykk på tusenvis av slektshistorie entusiaster. Med en stor MyHeritage annonsering hver dag var var spenningsnivået høyt gjennom hele konferansen.

MyHeritage Standen

MyHeritage standen var fylt med gjester hele konferansen.

I live demo salen ble presentasjoner vist hver halvtime.

Ran Snir, DNA Product Manager, viser en demo på MyHeritage standen.
Daniel Horowitz, Genealogiekspert hos MyHeritage.

Flere datamaskiner var satt på på standen slik at MyHeritage brukere kunne få assistanse fra våre kundestøtte representanter.

Shlomi Ben Ami (left), Email Support Manager, gir assistanse til en bruker.

Produktannonseringer

Gjennom konferansen annonserte vi nye og spennende funksjoner.

På onsdagen annonserte vi vår banebrytende nye innovasjon, Theory of Family Relativity™. Denne teknologien oppfyller et løfte laget av vår administrerende direktør, Gilad Japhet, i fjor på RootsTech, og er den første i sitt slag. Denne teorien er stort i genetisk genealogisk verden, skanner milliarder familietrær, historiske poster og andre databaser, for å belyse forholdet mellom DNA Matches.

Torsdag tok lanseringen av AutoClusters,en ny funksjon som automatisk grupperer og visualiserer delte DNA-treff. AutoClustering-teknologi organiserer grupper av DNA-treff basert på en sannsynlig felles forfedre for å gi ny innsikt i familieforhold.

Den store responsentil begge genetiske genealogiske funksjoner var overveldende positiv. Brukerne var begeistret over å ha nye måter å utforske deres DNA-matcher på.

Fredag ​​var MyHeritage-sponset dag på RootsTech. Det begynte med en MyHeritage-frokost for venner.

Senere, grunnlegger og verter av Legacy Family Tree Webinars Geoff Rasmussen introduserte keynote foreleserSaroo Brierley. I sin introduksjon, annonserte Geoff at MyHeritage utvider sitt pro bono prosjekt, DNA Quest. Vi vil donere 5000 ekstra DNA-kits, gratis, for å hjelpe adopterte over hele verden til å gjenforenes med sine biologiske familier.

Vi var også vert for MyHeritage Town Hall, hvor deltakerne hadde mulighet til å høre direkte fra folkene som bygget plattformen.

Maya Lerner, VP Product hos MyHeritage.

På lørdag, på MyHeritage-sponset lunsj, annonserte grunnlegger og administrerende direktør Gilad Japhet at MyHeritage har fullført sitt mål om digitalisere alle israelske gravplasser Det er nå det første landet i verden å ha nesten alle dens gravsteiner digitalisert, og tilgjengelig online – gratis!

Loddtrekning og spill

Hver dag trakk MyHeritag vinnere av DNA-sett, Amazon Echos, og mye mer.

Publikum samlet for den daglige loddtrekningen.

Vi hadde også en pop-up booth hvor besøkende kunne spille et ringkast spill for å vinne en MyHeritage-bjørn eller et MyHeritage DNA-sett.

Her er noen av våre glade vinnere.

En annen hovedattraksjon var dress-up-fotoboks på lørdag. Her kunne deltakerne kle seg i gammeldagse antrekk og si «cheese».

Her er noen av de flotte bildene tatt på messen.

Takk til alle som besøkte vår messe og deltok i våre klasser. Det var flott å se våre gamle venner og møte nye.

Vi håper vi ser deg på MyHeritage LIVE 2019, MyHeritage User Conference, som vil finne sted i Amsterdam den 6-8 september 2019. Meld deg på i dag for å sikre deg en plass!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen