Vinn billetter til MyHeritage LIVE 2019!

Kommentarer2

Den andre MyHeritage Brukerkonferansen, MyHeritage LIVE 2019, vil finne sted 6-8 september 2019 i Amsterdam, Nederland. Hundrevis av familiehistorie entusiaster fra hele verden vil samles for en helg med slektsforskning og DNA forelesninger, og praktiske workshops.

Siden hendelsen ble annonsert i forrige måned, fylles plassene raskt, og MyHeritage-brukere blir spente!

Noen av de internasjonale foreleserne som vi har planlagt (Klikk for å forstørre).

Vi tilbyr en heldig vinner et par MyHeritage LIVE-billetter GRATIS!

Kommenter nedenfor, innen 31. mars, og gi oss beskjed hvorfor du vil gå til konferansen, og få sjanse til å vinne. Vi vil velge en tilfeldig vinner som vil motta de gratis billettene, og de vil bli varslet via e-post.

Hvorfor vil du være med på MyHeritage LIVE?

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen

 • Anneli Lind Kaland


  mars 28, 2019

  Jeg leter etter min biologiske mor og eventuelt biologiske far, og om jeg har noen søsken.
  Er adoptert fra Filippinene, kom til Norge 1986 og er født 1984 på Carmen, Cagayan de Oro City.
  Takket være myheritage.com at jeg vant en dna.kit test gratis fra Dere slik at jeg kunne få se om jeg hadde noen biologiske familie ett sted eller annet sted i verden, men andre etternavn som ikke stemmer overens med etternavnet jeg hadde før jeg kom til Norge, men synd at jeg ikke finner min biologiske mor spesielt siden jeg skal ha bodd sammen med henne 1 mnd etter jeg ble født før jeg ble forlatt på sykehuset av henne i 1984…..

 • Stig Heimdal


  mars 28, 2019

  Har drevet med slektsforskning i en årrekke, og har hatt stor glede av MH for å finne opplysninger som man ikke finner via andre kilder