#DearToSing: Vinn VIP billetter til Eurovision finalen 2019!

Kommentarer

Vil du vinne VIP biletter og tur til Eurovision 2019 finalen i Tel Aviv?

Vi er spente på 2019 Eurovision Song Contest, som er litt over en måned unna! Vi vet alle at veien til Eurovision starter hjemme, hvor familier og nære venner synger sine favoritt Eurovision-sanger, da de teller ned til årets hovedarrangement.

Vi inviterer deg og din familie (eller venner) til å delta i vår Eurovision Dare to Sing-konkurranse for din sjanse til å vinne. En fantastisk familie eller vennegruppe som tør å synge, vil bli kronet vinner og vil få drømmene deres til virkelighet – å vinne en tur til Eurovision 2019!

Bli med på #DareToSing konkurransen nå

Inkludert i gruppepakken for opptil fem personer er tur-retur flybilletter til Tel-Aviv, Israel, full pensjonat på et 5-stjernes hotell i Tel-Aviv (3 netter), og VIP billetter til 2019 Eurovision Song Contest Finalen 18.mai, 2019.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å spille inn en video med dine kjære, familie eller venner, i en parkert bil, syng eller mim din favoritt Eurovision-melodi (videoen må ikke overstige 3 minutter), og følg instruksjonene nedenfor for å dele videoen din. Vinneren vil bli annonsert 2. mai 2019.

For full instruksjoner, se våre fulle vilkår og for å lære mer, besøk www.myheritage.com/eurovision/daretosing.

Pass på å følge vår hashtag #DareToSing på Facebook, Twitter, and Instagram.

Vi gleder oss til å se deres versjoner av noen av Eurovisions største hits!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen