Disse vil dere møte på MyHeritage LIVE 2019!

Disse vil dere møte på MyHeritage LIVE 2019!

Kommentarer

MyHeritage LIVE, som finner sted 6-8 september, i Amsterdam, vil inneholde forelesninger og praktiske workshops ledet av internasjonalt anerkjente høyttalere innen genealogi og DNA. Vi er glade for å kunngjøre talesammenstillingen for vår andre årlige MyHeritage LIVE Bruker Konferanse.

Meld deg på MyHeritage LIVE

Lær mer om noen av verdensledende slektsforskere og DNA-eksperter du møter på konferansen:
Foredragsholder: Gilad Japhet

Gilad Japhet – Grunnlegger og direktør, MyHeritage

Gilad Japhet er grunnlegger og administrerende direktør i MyHeritage. I tillegg til å være en vellykket israelsk entreprenør, har Gilad også vært en ivrig familiehistoriker for nesten hele sitt liv. Som en erfaren slektsforsker leder Gilad MyHeritage med en unik visjon, lidenskap og kompetanse. Du vil ikke savne hans hovedtale på MyHeritage LIVE.

Foredragsholder: Prof. Yaniv ErlichProf. Yaniv Erlich – Chief Science Officer, MyHeritage

Professor Yaniv Erlich, MyHeritage vitenskapsjef, er en DNA mester. Han leder MyHeritage forsknings-teamet. Yaniv har en B.Sc. i beregningsmessig nevrovitenskap med det høyeste skillet fra Tel Aviv University og en Ph.D. i Genomics fra Cold Spring Harbour Laboratory. Han har vært assisterende professor i datavitenskap ved Columbia University. Gjennom hans år med forskning har Yaniv gjort banebrytende funn i genetikk og en global innvirkning innen DNA. Yaniv og MyHeritage forskningsteam publiserte to banebrytende papirer i 2018i Science, en av de mest innflytelsesrike akademiske tidsskrifter i verden.

Maya Lerner – Chief Product Officer, MyHeritage

Maya leder MyHeritage produktledelse og strategi på MyHeritage, og sikrer at våre produkter ikke bare er sterke, men også engasjerende og brukervennlige. En ekspert på feltet, foredrager hun om temaet interaktiv produktdesign. Maya har alltid vært fascinert med slektsforskning og enda mer da en dokumentar ble laget om sin egen slektshistorie i 2007.

Geoff Rasmussen – Grunnlegger og vert, Legacy Family Tree Webinarer

Geoff Rasmussen er far til fire spirende slektsforskere. Han uteksaminert med en grad i slektsforskning og slektshistorie fra Brigham Young University og hadde fungert som regissør og visepresident i Utah Genealogical Association. En dynamisk slektshistoriehøyttaler på alle former for slektsforskningsteknologi, og som vert for Legacy Family Tree-webinar-serien, har han snakket nesten til nesten 100 forskjellige land. Geoff har også skrevet bøker, videoer, artikler og nettsteder, og utvikler Legacy Family Tree-programmet.

Leah Larkin – DNA Nerden

Leah Larkin fikk sin Ph.D. i biologi fra University of Texas i Austin, hvor hun brukte DNA for å studere forholdet mellom forskjellige arter. Hun har jobbet både i akademia og vitenskapelig publisering og bruker disse forskningsferdighetene daglig til å løse slektsspørsmål ved hjelp av DNA.

Blaine Bettinger – Den genetiske genealogen

Blaine Bettinger startet Genetisk Genealogist i 2007, en av de tidligste bloggene om emnet. Blaine har blitt intervjuet og sitert på personlige genomics emner. Han skrev: «Jeg har resultatene av min genetiske slektsforskningstest, nå hva?» i 2008. Blaine forfatter ofte artikler og gir presentasjoner for å utdanne andre om bruken av DNA for å utforske sine røtter.

Foredragsholder: Diahan SouthardDiahan Southard – Din DNA Guide

En mikrobiologistudent, Diahan Southard, jobbet før og etter eksamen for Sorenson Molecular Genealogy Foundation. Å vokse opp med den spirende genetiske genealogisindustrien fører henne til sin nåværende stilling på «Din DNA Guide». Der tilbyr Diahan personlige, interaktive opplevelser for å hjelpe personer og familier med å tolke deres genetiske resultater i sammenheng med deres slektsinformasjon. Hennes forelesninger er alltid morsomme, positive og full av energi. Hun har en lidenskap for genetisk slektsforskning, en ekte kjærlighet til mennesker, og en gave for å gjøre den tekniske forståelig.

Yvette Hoitink – Nederlandsk Genealogi

Yvette er en profesjonell slektsforsker, forfatter og foreleser fra Nederland. Hun er sertifisert av styret for sertifisering av slektsforskere og servert i styret i sammensetningen av profesjonelle genealoger. Hennes nederlandske slektsregister har hjulpet millioner av mennesker til å finne sine forfedre fra Nederland.

Cyndi Ingle – CyndisList.com

Cyndi er skaperen, eieren og «webmaster» av det prisbelønte nettstedet Cyndi’s liste over slektssidene på Internett, en kategorisert indeks til over 335 000 nettbaserte ressurser. Cyndi har blitt intervjuet for mange fjernsyns- og radiosendinger. Hun er en internasjonalt kjent gjestelærer for ulike slektsforeninger og seminarer og har skrevet mange artikler og tre bøker.

James Tanner – Genealogi-stjerne

James Tanner er forfatteren til to populære slektsblogger, «Genealogy’s Star» og «Gled deg over, og vær glad.» Med over 30 års slektsforskning, frivillig han for tiden ved Brigham Young University Family History Library i Provo, Utah.

Lisa Alzo – Genealogi ekspert

Lisa A. Alzo er frilansskribent, instruktør og internasjonalt anerkjent foreleser, som spesialiserer seg på slekts- / østeuropæisk slektsforskning, skriver din slektshistorie og bruker Internett til å spore kvinnelige og innvandrerfødte. Lisa er forfatteren av 10 bøker, inkludert den prisbelønte «Tre slovakiske kvinner» og hundrevis av magasinartikler, og skriver bloggen «The Accidental Genealogist.»
Foredragsholderr: Dick Eastman

Dick Eastman – Eastman’s Online Genealogy Newsletter

Dick Eastman er et av de mest anerkjente navnene i slektsforskningsverdenen. Han har vært involvert i slektsforskning i mer enn 30 år etter at han kom fra dataindustrien, og jobbet i maskinvare, programvare og lederstillinger. Som en pioner genablogger bruker han teknologi for å forbedre familiehistorieopplevelsen.
Conference Speaker: Roberta Estes

Roberta Estes – DNAeXplained

Roberta Estes har vært profesjonell forsker og bedriftseier i over 25 år, samt en besatt slektsforsker siden 1978. I 2005, som gjenspeiler hennes interesse og ekspertise innen genetikk for slægtsforskning, dannet hun DNAeXplain, et selskap som gir individuell analyse av DNA-resultater og genealogisk assistanse.

Register deg i dag!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen