Gratis tilgang til danske og finske historiske dokumenter

Kommentarer

Vi har gleden av å kunngjøre at vi gir GRATIS tilgang – enten du har et abonnement med MyHeritage eller ikke – til alle danske og finske historiske poster på MyHeritage fra 6-12. Mai 2019.

Søk gratis i vår danske og finske dokument samlinger nå.

Lær mer om disse verdifulle nordiske samlingene:

Danske dokumenter

De 105 millioner danske postene på MyHeritage inneholder verdifulle data som kan forbedre slektsforskningen.

Danske folketellinger, 1787–1940: Danmark har noen av de mest konsekvente og omfattende folketellinger i verden, og dette gjør disse 43 millioner postene (som inneholder fotografier av originaldokumenter) til en skattekiste for slektsforskere.

Danske kirkebøker, 1576–1919: De 48 millioner postene i denne samlingen (med fotografier av originaldokumenter) viser den viktigste informasjonen om alle i Danmark. Det var prestene som på vegne av staten dokumenterte fødsler, ekteskap og dødsfall i kirkens skrifter.

MyHeritage tilbyr også danske registre om militærtjeneste, utvandring og endringsprotokoller i tillegg til folketelling og kirkegårder, som også har informasjon om dåp og begravelser.

Søk i våre danske samlinger nå.

Finske dokumenter

De 48,6 millioner finske postene på MyHeritage er fra de viktigste samlingene i finsk slektsforskning.

Finske kirkelige opptellinger og før-konfirmasjonsbøker, 1675–1915: I Finland ble barn registrert i før-konfirmasjonsbøker til de var ca. 15 år, mens voksne ble dokumentert i kirkelige tellinger. De kirkelige tellebøkene og før-konfirmasjonsbøkene inneholder 33,3 millioner dokumenter og inneholder fotografier av originaldokumenter.

MyHeritage har også 15,3 millioner poster fra Finland på dåp, bryllup og begravelser fra 1657.

Søk i våre finske samlinger nå.

Som ledere i nordisk slektsforskning fortsetter vi å digitalisere nye dokumentsamlinger for å hjelpe deg med å lære mer om dine forfedres liv og avdekke familiens fortid.

Fortell oss hva du oppdager i samlingene!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen