God stemning på Slektsforskerdagen i Oslo

God stemning på Slektsforskerdagen i Oslo

Kommentarer

Slektsforskerdagen gikk av stabelen med flotte og lærerike arrangementer over hele landet lørdag 26. oktober. Stemningen på Riksarkivet i Oslo var god, der også vi i MyHeritage var på plass. Denne årlige begivenheten er et høydepunkt i kalenderen for mange av oss som driver med slektsforskning. Dagen markeres med gratis arrangementer over hele landet, der slektsforskere, historikere og andre interesserte møtes for å lære og dele kunnskap og tips med hverandre.

storfolkkommer
Entusiastiske deltagere ankommer Riksarkivet

Aktivitet ved MyHeritage-standen

På MyHeritage-standen i andre etasje var det aktivitet hele dagen. Vi er veldig glade for at mange også tok seg tid til å slå av en prat med meg og min kollega Talia. Det er alltid hyggelig å bli bedre kjent med våre brukere og vi setter svært stor pris på alle innspillene, spørsmålene og tipsene vi fikk i løpet av dagen – for ikke å glemme alle de hyggelige samtalene og inspirerende historiene dere delte med oss!

I år solgte vi MyHeritage DNA Helse+Aner-testen vår for første gang –  og de vekket også stor nysgjerrighet hos mange.

Loddtrekning

Som vanlig arrangerte MyHeritage loddtrekning. Spenningen var stor blant deltagerne i det Talia trakk frem den lille, grønne salatbollen hun hadde tatt med for anledningen. Richard Lunde ble den lykkelige vinner av et MyHeritage DNA-sett, mens Ellen Moen vant ett års Komplett-abonnement. Begge har med andre ord mye å glede seg til i året som kommer.

vinnerneslektsforskerdagen
De heldige vinnerne: Richard Lunde og Ellen Moen

Da gjenstår det bare for oss å gratulere Slekt og Data med 25-årsjubileum og takke for hyggelig vertskap og nok et vellykket arrangement!

Kjøpte du DNA-test på Slektsforskerdagen? Husk at du må registrere testen din på denne siden her. 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen