CYBER MANDAG – Kjempe-tilbud på DNA-test

CYBER MANDAG – Kjempe-tilbud på DNA-test

Gi dine kjære en julegave deres familie vil få glede av i flere generasjoner fremover. MyHeritage DNA-settet gir verdifulle innsikter om ditt etniske opphav. Det hjelper deg også med å finne slektninger som du ikke har visst om!

Vårt Cyber Mandag-tilbud er nå I GANG. Bestill dine sett i dag!

Hvis du har overveid å kjøpe et MyHeritage DNA-sett til en av dine nærmeste, er dette en god tid å gjøre det på: Vårt tidsbegrensede Cyber Mandag-salg er vårt beste tilbud NOENSINNE. Og du kan til og med få settene dine flott innpakket.

MyHeritage DNA-settet gir deg en detaljert etnisitets-beregning med en av de mest omfattende listene med etnisiteter i bransjen. Vi dekker 42 regioner, includert 7 øst-asiatiske regioner.  Testen er svært enkel i bruk: Du stryker rett og slett en vattpinne på innsiden av kinnet – noe som tar knappe 2 minutter. I tillegg, gjør vår enorme og globale DNA-matching database det mulig for deg å finne slektninger fra hele verden.

La disse juletider handle om å gjøre nye oppdagelser. Når du kjøper et MyHeritage DNA-sett til et familie-medlem, hjelper du dem ikke bare med å lære om hvor de kommer fra. Du hjelper dem med å lære om deres felles historie – som vil styrke båndet dere i mellom.

Gå ikke glipp av dette tilbudet – bestill MyHeritage DNA-sett til alle på din gaveliste i dag!

Nyt gave-handlingen!

MyHeritage-teamet