MyHeritage In Color™ er nå gratis og ubegrenset i en måned!

Kommentarer3

Med oppstart fra i dag av åpner vi MyHeritage In Color til ubegrenset bruk, for å gi folk som er isolert hjemme en morsom måte å få tiden til å gå på og kose seg med slektsforskning. Fargede bilder kan bli delt med hele familien, og kan hjelpe deg med å se dine historiske familiebilder i et helt nytt lys, fremheve aspekter du kanskje ikke har lagt merke til før. Mange av vår brukere har blitt hektet på funksjonen — noen har meldt at den har holdt dem oppe sent på natta mens de farger alle svart-hvitt-bilder de kan få tak i!

Vanligvis kan kun 10 bilder farges av brukere som ikke har et Komplett-abonnement, men nå kan du frem til 22. april 2020 gratis farge så mange bilder du vil.

Vi inviterer deg til å dra frem dine familiealbum og bli med på moroa. Farg alle dine svart-hvitt-bilder gratis på www.myheritage.no/incolor for en begrenset periode. Om bildene dine er gjemt i gamle album og ikke er blitt digitalisert enda, er det nå en gyllen tid for å skanne dem med MyHeritage’ gratis mobilapp, og neste gang laste dem opp til familietreet ditt på MyHeritage. Om de allerede er på MyHeritage, kan du ved å besøke det på familiesiden din eller gjennom mobilappen MyHeritage farge ethvert bilde. Vår forrige bloggpost forklarer hvordan man gjør dette.

Del dine fargede bilder for å vinne

I løpet av den kommende måneden kan alle som deler sine fargede bilder på Twitter, Facebook, eller Instagram med emneknaggen #ColorBeatsCoronavirusBlues og tagger @MyHeritage være med på en trekning. Vi kommer hver uke til å plukke ut en heldig vinner som vil få et MyHeritage Komplett-abonnement. De vil nyte gratis tilgang til alt innhold og funksjoner på MyHeritage, inkludert 12 milliarder historiske dokumenter, Smart Matches™, Record Matches, Instant Discoveries™ og mye mer.

Enten du har mer tid til overs enn vanlig, eller bare har lyst til å dra nytte av denne utrolige muligheten, håper vi at du vil kose deg med dette fantastiske verktøyet.

Hold deg trygg og frisk!
Dine venner i MyHeritage

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen

 • Geir Årnes


  juli 13, 2020

  Hei!
  Min kone ønsket å prøve tjenesten deres i 14 dager. Dere har trukket 549,- på et abonementet som står mitt navn. Trodde ikke man kunne trekke et beløp fra en annens mobil nr. , og heller ikke før prøvetid var over . Vi ønsker å få dette avbestille med en gang og de 549,- som dere trukket blir ikke betalt. Jeg tar det videre til forbrukerrådet og til post og tele tilsynet.Ønsker en skriftlig tilbakemelding.
  Mvh
  Geir Årnes Mobil nr 92265847

  • jeanette


   juli 17, 2020

   Hei – Beklager hvis du ikke har fått tilbakemelding på denne. Jeg skal sende din henvendelse til riktig person, så hører du fra oss.

   mvh
   Jeanette Sandsgaard

  • jeanette


   juli 21, 2020

   Jeg anbefaler deg å ta kontakt via vår facebook MyHeritage Norge. Der sitter det et support team som kan hjelpe.