Gratis tilgang til alle fødselsregistre på MyHeritage

Kommentarer

Det er med stor glede vi tilbyr gratis tilgang til alle fødselsregistre på MyHeritage i perioden 10.-16. juli.

Søk i fødseslsregistre på MyHeritage

Vi kan skryte av en enorm skattekiste med 104 samlinger og mer enn 1 milliard fødselsoppføringer, fra hele verden. Når du skal begynne å lete etter forfedrene dine, er fødselsregistre et perfekt sted å begynne. Du får et glimt av hvor livet deres begynte. Hvor skjedde det? På hvilken dato? Og hvilket klokkeslett? Hvem var tilstede under fødslen, og hvem registrerte den? Du kan finne mange av disse svarene i her.

En fødselsregistrering ble vanligvis utstedt få dager etter at barnet var født. Den inneholder alltid foreldrenes navn, men ofte også tilleggsinformasjon om foreldrene, deres fødested, alder, antall barn de har, og noen ganger også religiøs tilknytning.

Før 1900-tallet var det mest vanlig å føde hjemme, det er derfor mange fødselsoppføringer fra denne perioden viser hjemmeadresser. I samlingene hos MyHeritage kan du finne indekser som gir deg informasjonen du trenger for å be om kopier fra stedet det oppbevares, og i noen tilfeller finner du også skannede høy oppløselige bilder av de opprinnelige oppføringene.

Vanligvis er de fleste samlingene kun tilgjengelig for betalende abonnenter, men i perioden 10.- 16. juli vil alle får tilgang til dem på MyHeritage. Helt gratis! Dette er en gylden mulighet. Alle får tilgang til denne informasjonen, også brukere som ikke ønsker å forplikte seg til et abonnement.

Vil du vite detaljer rundt dine egne forfedres fødsler?

Sjekk her fødselsregistre

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen