Gratis tilgang til MyHeritage Fotoforbederer and MyHeritage In Color™

Kommentarer

Fra og med I dag låser vi opp våre to populære foto verktøy og tilby gratis tilgang til MyHeritage Fotoforbederer og MyHeritage In Color™,  i en hel måned fram til 10. september 2020.

Vi vil med dette gi noe tilbake til samfunnet. Det er så mange mennesker rundt i verden som for øyeblikket er bundet til hjemmet sitt, og som gjør sitt beste for å holde seg trygge og sunne. Vi gir derfor alle denne muligheten til å ha det litt gøy og kunne glede seg enda mer over sitt arbeid med slektsforskning.

Ved hjelp av disse verktøyene kan du bli kjent med forfedrene dine på en helt ny måte. De gamle, falmede, svart-hvite familiebildene dine kommer til live, i full farge og skarpt fokus. Det ser nesten ut som om de ble tatt i går. Vi har fått en fantastisk rørende respons fra brukene som kunne se pårørende tydelig for første gang takket være foto verktøyene våre. Disse banebrytende teknologiske utviklingene gjør MyHeritage til den største plattformen for å glede seg over historiske familie fotografier.

Normalt kan den som ikke er abonnenter bruke MyHeritage Fotoforbedrer og MyHeritage In Color ™ på opptil 10 bilder hver, mens de som har et komplett abonnement har ubegrenset bruk. Men nå, kan alle brukene glede seg over gratis og ubegrenset tilgang til disse utrolige funksjonene, i en hel måned. Du kan nå forbedre og fargelegge så mange bilder du vil gratis.

Ha det gøy med familiealbumene dine

Nå er det virkelig på tide å grave frem de gamle familiealbumene dine. Du kan bruke den innebygde foto skanneren i mobilappen til MyHeritage til å digitalisere fotografier, og så laste dem opp. Nå kan du virkelig begynne å bli kjent med forfedrene dine slik du aldri har sett dem før. Eller blåse nytt liv i andre dyrebare bilder av familien din. Gjør som Terry Reynolds gjorde. Han er en ivrig slektsforsker fra Storbritannia, han utnyttet vår forrige kampanje for MyHeritage InColor til å fargelegge alle bildene i bryllupsalbumet  til sine foreldre. Han ga dem det nye albumet i gave på deres 65-års  bryllupsdag, og foreldrene sa det var den beste gaven de noen gang hadde fått. Den var til og med bedre enn brevet de fikk fra Dronningen.

Her ser du noen eksempler fra sosiale medier

 
Bruk MyHeritage Foto Forbedrer og MyHeritage InColor ™ på så mange bilder du vil. Og del gjerne resultatene med dine kjære på sosiale medier. Vi vet at de blir tatt godt imot.

Enten du er en av den som har litt ekstra fritid om dagen, eller du bare benytte denne unike muligheten, håper vi at du vil ha stor glede av våre fantastiske verktøy.

Du finner MyHeritage Fotoforbedrer her og her finner du Bruk MyHeritage In Color™

Ta vare på deg selv!

Fra dine venner hos MyHeritage

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen