Nyfunnet i Newfoundland. Takket være MyHeritage DNA finner Linda sin far som aldri hadde visste at hun eksisterte

Nyfunnet i Newfoundland. Takket være MyHeritage DNA finner Linda sin far som aldri hadde visste at hun eksisterte

Kommentarer

Nyfunnet i Newfoundland. Takket være MyHeritage DNA, finner datter far som aldri visste at hun eksisterte

Linda Brown vokste opp i Newfoundland i Canada og visste at hun var adoptert. I slutten av 20-årene møtte hun sin biologiske mor, men hennes biologiske fars identitet forble et mysterium. Helt til hun en dag tok en MyHeritage DNA-test.

Se hennes rørende gjensyn med faren her. 

Linda klarte å finne sin biologiske mor, en bror og en søster gjennom et byrå, men hun fant ingen informasjon om faren. «Jeg var så takknemlig for å møte dem, men en del av meg var fremdeles nysgjerrig. Jeg måtte finne min biologiske far,» sier hun.

Lindas biologiske mor visste ikke hvem faren hennes var, alt hun kunne fortelle henne var at han var amerikaner. Linda visste at det var militærbaser i Newfoundland hvor mange amerikanske soldater var stasjonert rundt den tiden hun ble født, og at hennes biologiske foreldre møttes i denne sammenhengen.

Så for et par år siden, i et forsøk på å få noen ledetråder om farens identitet, fikk Linda tilgang til noen militærlister. En venninne hjalp henne med å gå gjennom dem, og å kontakte de oppførte for å spørre om de kjente Lindas historie. En av de som responderte var en mann ved navn Dallas Stone fra Utah i USA. Dallas tilbød seg å hjelpe så mye han kunne og kunne oppgi noen flere navn, men han kjente ikke til en slik historie, og ingen av disse nye kontaktene førte til noe.

Etter et langt, utmattende søk hadde Linda nesten gitt opp. Da bestemte hun seg for å prøve en MyHeritage DNA-test.

Etter bare en uke mottok hun meldingen i sin MyHeritage-innboks som endret alt:

«Hvordan kan jeg være tanten din?»

Denne kvinnen hadde vist seg å være et nært DNA-treff for Linda, men hun var forvirret for hun bare hadde en bror, og hun allerede kjente alle barna hans. Broren hennes hadde akkurat lastet opp sine egne resultatene til MyHeritage. Han hadde tatt er test fra en annen leverandør og kom sannsynligvis opp som et 50% treff for Linda.

Kvinnen skrev igjen til Linda og sa: «Jeg vet hvem faren din er.»

«Jeg har lest denne setningen en million ganger,» sier Linda. «Jeg tenkte, er dette sant?»

Det skulle vise seg at denne mannen var ingen ringere enn Dallas Stone, mannen fra Utah som hadde tilbudt Linda å hjelpe henne flere år tidligere!

Dallas kontaktet Linda direkte og da dette ble oppdaget. Han hadde vært stasjonert i Newfoundland, men han ante ikke at forholdet han hadde hatt til Lindas mor hadde resultert i graviditet. Han hadde tatt en DNA-test fordi han ønsket å hjelpe søsteren med hennes slektsforskning. Dette var det siste han forventet!

Linda fikk snart vite at hun har to halvbrødre og en halvsøster.

«Når du blir eldre, innser du at barn virkelig er meningen med livet,» sier Dallas. «Det er arven din, det er det du forlater, det du er stolt av, familien er veldig viktig.»

I fjor sommer møttes Linda og Dallas endelig i Calgary i Canada.

«Jeg er så glad du fant meg,» sa Dallas mens de omfavnet for første gang. Linda svarte med tårer i øynene at hun også var lykkelig.

«Vet du hva? Alt som skjer i livet skjer for en grunn, sier Linda. “Foreldrene mine var fantastiske, de elsket meg. Og nå skal jeg bygge et liv med min biologiske far, Dallas.»

«Jeg tror virkelig ting bare vil bli bedre og bedre når vi går videre,» sa Dallas. «MyHeritage har forandret livet mitt enormt.»

«Takket være MyHeritage fant jeg faren min, som vil være en del av livet mitt og fremtiden,» legger Linda til.

Linda sier hun anbefaler DNA-testing til alle hun snakker med.

Nå er det din tur. Ta en MyHeritage DNA-test i dag.

Stikkord: Adoptivbarn, gjenforening, MyHeritage, MyHeritage DNA

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen