Gratis tilgang til alle dødsoppføringer i forbindelse med Halloween!

Kommentarer

All Saints Day, som har blitt forvandlet til Halloween, feires i mange tradisjonelle kristne samfunn for å hedre minnene om våre forfedre. Hva er vel en bedre måte å hedre dine forfedre på, enn å lære flere detaljer om livet de levde?

Vi har derfor åpnet alle våre dødsrelaterte historiske register i en begrense periode. Du kan søke i død, begravelse, kirkegård og nekrologopptegnelser. De er gratis for publikum i forbindelse med Halloween-helgen, fra 29. oktober til 2. november!

Søk gratis nå

Dødoppføringer, begravelse, kirkegård og nekrolog er viktige ressurser for familiehistorisk informasjon. Dødsattester utstedes vanligvis innen få dager etter dødsfallet og kan inneholde mange detaljer om en persons liv, for eksempel alder ved død, fødested, foreldrenes navn, foreldrenes opprinnelse og dødsårsaken. Navnet på personen som oppga disse opplysningene kan også bli nevnt. Dette kan også være en viktig ledetråd som kan hjelpe deg med å finne nye slektninger.

Begravelses- og kirkegårdsopptegnelser kan supplere dødsattester og tilby ytterligere informasjon, mens nekrologer kan gi rike detaljer om personens liv som for eksempel interesser, yrke, lidenskaper og forbindelser i samfunnet.

MyHeritage tilbyr 153 samlinger i denne kategorien, med totalt 548 923 579 poster. Normalt er de fleste av disse samlingene gratis å søke i, Men det krever et betalt MyHeritage abonnement for å se de fullstendige postene, samt å lagre informasjonen i slektstreet ditt. Men i perioden tilbudet varer vil du kunne dra full nytte av alle postene i samlingen helt gratis.

Dette er en perfekt mulighet for de uten en betalt abonnement for å få tilgang til disse kildene! Værsågod, dykk inn og se om du kan lære noe mer om dine forfedre.

Død, begravelse, gravplass og nekrologer her

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen