Lag veggkunst av dine historiske bilder, få ekslusive rabatter med MyHeritage

Kommentarer

Vi er glade for å kunngjøre at MyHeritage-brukere nå kan gjøre familiebildene sine på MyHeritage om til vakker veggkunst på en enkel måte! Vi har laget en sømløs produktintegrasjon med Mixtiles og sørget for at MyHeritage-brukere får rabatter helt opptil 50% avslag når de bestiller eksemplarer, og ikke nok med det, vi gir gratis frakt over hele verden!

Se denne filmen for å lære mer

Mixtiles er en ledende global tjeneste for trykt veggkunst. De skriver ut vakre 20×20 cm (20×20 cm) fotofliser som kan festes til veggen med klister, og derfor sparer veggene sine for merke etter hammer og spoler. Dette gjør dem til en fantastisk gave til dine kjære, spesielt de som elsker nostalgiske bilder.

Hvis du har tatt i bruk MyHeritages spesielle fotoverktøy – Foto forbedrer and MyHeritage In Color for å forvandle familiebildene dine til fantastiske fargelagte bilder av høy kvalitet, har du nå også et alternativ til å glede deg selv ved å henge dem veggen hjemme, eller gi dine nære som en virkelig unik gave.

Og dette, ved bare noen få klikk! Folk bruker mer tid hjemme i 2020 enn noen gang før. Hva er da bedre tid å lyse opp hjemmet ditt med veggbilder som gir deg glede, og minner deg om dine forfedre.

MyHeritages grunnlegger og administrerende direktør, Gilad Japhet, var den som kom på ideen om å samarbeide med Mixtiles. Hans fasinasjon for familiebilder er nærmest en besettelse. Gilad har samlet mer enn 100.000 historiske bilder av familien sin, og lette etter en måte han kunne dele bildene familien sin, som vakre gaver.

Han kunne ikke få ordnet en overraskelsesgave fra Mixtiles til sin mor, Sara fort nok.

Først forbedret han dem med MyHeritage Photo Enhancer, og noen ble også fargelagt med MyHeritage In Color ™, og Gilads mor var i ekstase over å motta gaven!

Seks Mixtiles eksemplarer henger nå stolt i Gilads mors soverom

Han ga samme gave til søsknene sine. Dette er noe alle elsker å få.

Gilads tante Tzipporah var på besøk hos Sara og ga uttrykk for hvor mye hun elsker bildene. Gilad ovverasket henne på bursdagen med 20 Mixtiles som hun kunne glede seg over selv, og noen hun kunne gi til sine barn og barnebarn.

Tzipporah skrev “Wow! Jeg har nettopp mottatt bildene, og jeg har ikke ord for å beskrive hvor lykkelig jeg er. Tusen takk!» Noen dager senere skrev hun igjen: «Jeg har ikke sluttet å glede meg over bildene. De bringer frem gode barndomsminner og gamle minner om mine kjære. ”

Disse 20 Mixtiles-bilden gav Gilard som gave til sin tante

Mixtiles er ekstremt lette og har et spesielt lim som gjør dem enkle å henge hvor som helst på veggen. Du trenger ikke å bore eller hamre, bare hold dem der du vil ha dem og de fester seg lett på en hvilken som helst overflate. De etterlater helle ingen rester eller skader etter fjerning. Hvis du vil flytte dem, tar du dem bare ned og henger dem et annet sted.

Det firkantede formatet sammen med den enkle konfigurasjonen av flisene, gir en helt spesiell fordel når det gjelder å vise familiebilder. Du kan kombinere nye bilder med og historiske, og henge dem side om side for å understreke familielikheter og lage visuelle forbindelser mellom generasjonene!

Det finnes ingen enklere måte å gjøre MyHeritage-bilder om til fantastisk veggkunst. Bare last opp bildene dine til MyHeritage, velg originalene eller bruk våre bildeverktøy for å fargelegg og forbedre dem. Deretter kan du bestille veggkunst. Vi tilbyr gratis levert på døren frakt over hele verden, og du får eksklusive rabatter. De varierer fra land til land.

Hvis du bestiller til USA, Storbritannia og Canada, gjelder følgende:

  • 20% ved bestilling av 3+ Mixtiles
  • 35% ved bestilling av 6+ Mixtiles
  • 50% ved bestilling av 12+ Mixtiles

Bestillinger til andre land er også rabatert. Følg bestillingsprosedyren for å se gjeldene rabetter for landet ditt. Frakt er gratis over hele verden.

Slik bestiller du:

Bestill veggkunst av fotorgrafier som allerede er lastet opp til MyHeritage

Du kan bestille en utskrift for et hvilket som helst bilde som allerede er på MyHeritage. Start med å velge «Mine bilder» fra Family Tree-fanen i navigasjonslinjen. Da vises alle bildene dine.

Få tilgang til bildene dine på MyHeritage

Klikk på et av bildene for å åpne fotosiden. Når du er på fotosiden, klikker du på det nye flisikonet i fuchsia-farge øverst til venstre på bildet.

Bestille Mixtiles via enkeltfoto-siden på MyHeritage (klikk på den fuchsia-fargede knappen øverst til venstre)

Det bildet du velger vil være den nyeste versjonen av det bildet – enten det er originalbildet, den fargede versjonen, den forbedrede versjonen eller både farget og forbedret. For å veksle mellom den siste versjonen av bildet og originalen, klikk på de tre punktene på toppen av bildet.

På Pop-up-siden kan du fortsette prosessen ved å velge «Skriv ut som veggkunst», eller velg «Velg flere bilder”.

Hvis du velger å velge flere bilder, blir du ført tilbake til «Mine bilder»-siden. Derfra kan du velge flere bilder å skrive ut.

Multiple photo selection

Når du har valgt bilder og klikket på «Skriv ut som veggbilde», blir du overført til nettstedet til Mixtiles for å fullføre bestillingen. Du kommer først til et skjermbilde som forklarer hvilke data om deg Mixtiles trenger.

Du må sette opp en konto hos Mixtiles før du plassere en ordre.

Hvis du gjør det, blir du ført til nettestedet til Mixtiles for å fullføre bestillingen din. MyHeritage deler ingen personlig informasjon med Mixtiles, så du må opprette en ny konto der ved å oppgi navn og e-postadresse, det er selvfølgelig gratis. Når du har gjort det, vil Mixtiles automatisk hente bildene du har valgt fra MyHeritage, og du får den rabatten du har krav på som MyHeritage-bruker, opptil 50% rabatt! Jo flere bilder du velger, jo større blir rabatten.

Hos Mixtiles kan du velge forskjellige rammer, eller la bildene dine være rammeløse. Det kalles Edge-stil og er vår favoritt.

Velg ramme på bildene dine

Mixtiles lar deg zoome inn skalere bilder innenfor rammen ettersom Mixtiles er firkantede mens dine bildetr kan være rektangulære.

Justere bildet ditt innenfor rammen Klikk på «Kasse» for å fullføre bestillingen.

Nesten ferdig!

En annen måte å bestille bilder, på er å gjøre det direkte fra «Mine bilder» på MyHeritage.

Det er også en fuchsia-farget knapp, merket «Skriv ut som veggkunst». Trykk på den.

Bestill veggbilder via “Mine bilder”

Velge flere bilder for å gjøre om til veggkunst

Når du har valgt favorittbildene dine, klikker du “Skriv ut som veggkunst” igjen. Et popup-vindu med valgene dine vises.

Se bildene du har valgt

Hvis du ønsker, kan du klikke på de tre punktene øverst til venstre på hvert bilde for å velge originalen i stedet for den nyeste versjonen av bildet du har fargelagt eller forbedret det, eller for å fjerne merket for noe bilde.

Klikk på “Fortsett og fullfør bestillingen” på nettstedet til Mixtiles. Hvis du allerede har en konto, behøver du bare å gjøre de justeringen som må til for at du skal være fornøyd med bestillingen din, og så klikke «Kasse».

Gjennomgå bildene dine før do går til kassen

Mixtiles blir levert gratis til hvilken som helst adresse rundt om i verden.

Å bestille Mixtiles som ny bruker

Har du ikke en MyHeritage-konto ennå? Ingen grunn til bekymring! Det er bare å lage deg en brukerwww.myheritage.com.

Velg «Mine bilder» i Familietreet-fanen. Du kan laste opp bildene dine derfra. Du kan også forbedre og/eller fargelegge bildene dine før du fortsetter med instruksjonene ovenfor for bestille bilder.

Priser

Prisen for fotoramme varierer avhengig av antall bilder du ønsker å kjøpe. MyHeritage-brukere mottar eksklusive rabatter som ingen kan få andre steder andre steder. Få rabatter på opptil 50% ved bestilling av flere fliser. Typiske rabatter er 20% avslag når du kjøper 3 eller flere fliser, 35% avslag når du kjøper 6 eller flere fliser, og 50% avslag når du kjøper 12 eller flere fliser. Frakt er gratis over hele verden.

Oppsummering

Med MyHeritages samarbeid og integrasjon med Mixtiles kan du enkelt gjøre familiebildene dine til rimelige, fantastiske, veggbilder som du kan henge opp og juster som du vil på en enkel måte. Omgi deg med kjære minner fra dine forfedre og slektninger – eller gled familiemedlemmene dine med en vakker gave og nyt deres reaksjon og takknemlighet når de mottar den.

Besøk MyHeritage og gjør bildene dine om til veggkunst!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen