Online-program Oktober 2020

Online-program Oktober 2020

Vi håper du har hatt glede av tilbudet vårt i løpet av september! Vi er glade for å fortelle deg at vi har nok en måned full av utrolige online-arrangementer.

I våre gratis live webinarer presenterer toppeksperter innen slektsforskning, familiehistorie og DNA et bredt utvalg av nyttige og relevante emner. Takket være liveformatet kan du stille spørsmål og samhandle med foreleserne i sanntid. Hvis du ikke har mulighet til å se arrangement når det går live, kan du alikevel glede deg over alle innspilte FB-økter i video-seksjonen på den offisielle Facebook til  MyHeritage , og mange av Ask the Expert-øktene blir tilgjengelig for gratis visning på MyHeritage.no Kunnskapsbase.

Facebook Live Sessions

Det er ingen forhåndsregistrering for å delta på disse øktene. Du kan bli med dem direkte fra vår offisielle Facebook side. Bare besøk siden når økten starter, du finner direkte videosendingen øverst i feeden. Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet, og gjesten vår svarer på noen av dem direkte under sendingen.

5. oktober, kl 20.00

Tema: Were Your Ancestors Passengers on the Mayflower?

Gjest: James Tanner

Beskrivelse: Veteran slektsforsker og slektsblogger James Tanner vil vise deg hvordan du kan finne ut om du stammer fra passasjerene til Mayflower.

12. oktober, kl 08.00

Tema: Diving Deeper into Australian Records with MyHeritage

Gjest: Shawna Hicks

Beskrivelse:: Forfatter og slektsforsker Shauna Hicks vil gi et dypere innblikk i de australske ressursene som er tilgjengelige på MyHeritage.

14. oktober, kl 15.00

Tema: Passenger Lists: A Gateway to Foreign Lands and a Former Life

Gjest: Marissa Gardner

Beskrivelse:: Marissa Gardner fra Legacy Tree Genealogists vil utforske magien i passasjerlister og vise deg hva du kan lære om dine forfedres liv.

21. oktober, kl 20.00

Tema: An overview of AutoClusters

Gjest: Roberta Estes

Beskrivelse:: Roberta Estes fra DNAeXplain vil vise deg hvordan MyHeritages AutoClusters-verktøy kan hjelpe deg med å løse DNA-mysterier og bryte gjennom murvegger.

28. oktober, kl 20.00

Tema: Scantacular! Best Family Photo Scanning Tips LIVE and IN ACTION!

Gjest: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Slektsforskning og teknologiekspert Thomas MacEntee vil gi praktisk demonstrasjon og tips for skanning av gamle familiebilder.

Instagram Live!

Det stemmer, vi bringer live-øktene våre til Instagram denne måneden! Lisa Louise Cooke of Genealogy Gems vil tilby en generell slektsforskning Q & A på MyHeritage’s Instagram profile den 7. Oktober, kl. 20.00.

For å delta må du følge MyHeritage på MyHeritage’s Instagram konto. Når det er tid for økten, er det bare å gå inn i appen, så ser du logoen vår øverst på skjermen med en fargerik ring rundt og ordet LIVE. Trykk på bildet for å bli med.

Ask the Expert

Ask the Expert-webinar-serien med vår Genealogy Expert, Daniel Horowitz, er gratis og spenner over et bredt utvalg av emner. Alt fra å utnytte nyttige MyHeritage-funksjoner til å søke i historiske dokumentsamlinger. For delta må du registrere deg på Ask the Expert-sesjonen, klikk på registreringslinken nedenfor.

1. oktober, kl 19.00

Tema: Analyzing Your DNA Matches

Beskrivelse: DNA-treffene dine kan gi så mye mer informasjon enn det kan virke som ved første øyekast. Lær hvordan du analyserer treffene dine grundig for å få maksimal innsikt.

Klikk her for å registrere deg for Analyzing Your DNA Match.

8. oktober, kl 19.00

Tema: Importing a GEDCOM to MyHeritage

Beskrivelse: Det er mange grunner til at det er lurt å ha slektstreet ditt på MyHeritage. Lær hvordan du laste opp et tre bygget på en annen plattform til MyHeritage, ved hjelp av en GEDCOM-fil.

Klikk her for å melde deg på Importing a GEDCOM to MyHeritage.

15. oktober, kl 19.00

Tema: Using the MyHeritage Mobile App to Record Your Relatives

Beskrivelse: MyHeritage-mobilapp gjør det enkelt å registrere viktig slektsinformasjon mens du er på farten. Lær å legge til fakta i slektstreet ditt ved hjelp av appen, og å bruke lydopptakeren. Det er en unik funksjon som er eksklusiv for appen. Med den kan du ta opptak slektningenes minner med deres egne stemmer.

Klikk her for å registrere deg på Using the MyHeritage Mobile App to Record Your Relatives.

22. oktober, kl 19.00

Tema: Hidden Treasures on MyHeritage: City Directories

Beskrivelse: MyHeritages U.S. City Directories-samling er en kraftig ressurs for å få innsikt i forfedres liv. Lær hvordan du kan utnytte den.

Klikk her for å registrere deg på Hidden Treasures on MyHeritage: City Directories.

29. oktober, kl 20.00

Emne: MyHeritage Success Stories — Case Study: Clare Reay

Beskrivelse: Hør den utrolige fortellingen som har blitt omtalt på TODAY-showet. En mor og datter som ble skilt i Auschwitz. Barna deres klarte å finne hverandre 75 år senere takket være MyHeritage. Lær hvordan MyHeritage Research-teamet klarte å belyse historien med flere opplysninger.

Klikk her for å registrer deg på MyHeritage Success Stories — Case Study: Clare Reay.

Vi glede oss og du er hjertelig velkommen til å delta!