Fortell oss en militærhistorie om en av dine forfedre og vinn!

Fortell oss en militærhistorie om en av dine forfedre og vinn!

Denne måneden, ønsker vi å feire alle heroiske tjeneste-menn og kvinner i familien din.

Du er herved invitert til å dele historier om et familiemedlem som tjenestegjorde i militæret, og samtidig ha muligheten til å vinne en MyHeritage Komplett abonnement! Fra og med i dag, 6. november til 30. november, kan du sende oss en historie, foto eller militær oppføring om en slektning som har kjempet for sitt land. Du kan dele den på Facebook, eller Instagram ved å tagge oss og bruke emneknaggen #MyMilitaryHeritage. Du kan også sende inn historien din til stories@myheritage.com. Tre heldige bidreg vi bli premiert med ett års MyHeritage Komplett abonnement!

Foto innsendinger

Et bilde sier mer enn tusen ord og bilder kan fortelle  mange historier. Helt siden vi lanserte MyHeritage In Color™ og vår Fotoforbedrer, vi har fått mange tilbakemeldinger på hvordan verktøyene har hjulpet våre mange til å oppdage mer informasjon om sine forfedre, og spesielt hvordan de har fått lære mer om sine forfedres militære tjenester.

MyHeritage-bruker Bart Van Eyck delte sin spesielle oppdagelse med oss.

“Jeg hadde et gammelt bilde av oldefaren min. På bildet hadde han på seg en militæruniform. Familien min visste at han var soldat under første verdenskrig, men visste ingenting om hva han hadde opplevd i den tiden han hadde tilbrakt på fronten. Etter å ha fargelagt bildet, oppdaget jeg at min oldefar ikke hadde på seg en militær uniform, men en krigsfangeuniform. Jeg søkte videre og oppdaget at han ble tatt til fange under første verdenskrig … Takk for at dere har utviklet dette verktøyet.”

Tørk støv av familiebildet av oldefar i uniform og bruk MyHeritages fotoverktøy til å fargelegge og forbedre det. Kanskje det dukker opp nye detaljer som du kan ha oversett tidligere.

Militære oppføringer

Hvis du ikke har et bilde, kanskje du har en spesiell historie du har blitt fortalt? Kanskje du fant en spesiell historisk oppføring, eller har oppdaget en krigsmedalje eller annen utmerkelse en slektning har fått?

Hvis du ikke har hatt til eller muligheten til å finne noe ennå, er dette et perfekt tidspunkt så søke. Våre omfattende samling militære poster består av 683 samlinger og til sammen 67 millioner oppføringer fra hele verden. Samlingene våre omfatter vervinginger og tjenestejournaler, pensjonsregistre og militære priser.

Gjennom militære opptegnelser kan du lære hvilken rolle dine forfedre har hatt for å forme historien. Disse dokumentene kan inneholde informasjon om hvor din forfar tjenestegjorde, hvilken rang de oppnådde, og hva de gjorde under tjenesten. Militære poster er også unike kilder fordi de kan inneholde informasjon om din stamfars utseende og fysikk – deres høyde, øyenfarge og hårfarge.

Innsendinger av historier

Uansett om du ikke har bilde eller en militær oppføring, er din historie viktig. Du er velkommen til å sende den inn som den er, uten tilleggsmaterialer. Hvordan du velger å fortelle din historie eller dine historier er helt opp til deg, alle innsendinger vil bli vurdert. 

Hvis du delta, deler du den på Facebook eller Instagram ved hjelp av hashtag #MyMilitaryHeritage, sørg for å følge og tagge vår sosiale kanal. Du kan også sende inn bidraget via e-post ved å sende den til stories@myheritage.com.

Instagram LIVE

9. november kan du bli med oss på en spesiell Instagram Live med Thomas MacEntee fra Genealogy Bargains. Han vil dele flere tips om hvordan du kan søke i militære poster, og vil dele noen av de innsendte bidragene vi har mottatt så langt. Vi vil også annonsere en ekstra vinner LIVE. Pass på å sende inn bidraget ditt så tidlig som mulig og bli med oss ved å følge MyHeritage Instagram Konto.

I disse utfordrende tider, trøster vi oss med historien til våre modige forfedrene. Måtte deres modige handlinger og motstandskraft inspirere oss med håp om en bedre morgendag.