Nyhet! Gavemedlemskap

Nyhet! Gavemedlemskap

Kommentarer

I god tid før jul, er vi glade for å kunngjøre lanseringen av MyHeritage gavemedlemskap! Du kan nå gi en spesiell gave til en som er spesiell for deg. Gi er MyHeritage Komplett abonnement, vårt beste abonnement for slektshistorisk forskning. For å feire lanseringen er av medlemskapet gir vi nå 50% introduksjonsrabatt. Nå som mange mennesker tilbringer mer tid hjemme og leter etter meningsfulle aktiviteter å glede seg over, er MyHeritage gavemedlemskap den perfekte julegave og vil helt sikkert  glede et kjært familiemedlem eller nær venn. Gavemedlemskapet er et Komplett abonnementet som gir tilgang til alle funksjoner og alle 12,7 milliarder historiske poster på MyHeritage. Bestill et gavemedlemskap med noen få klikk, og den som skal få gaven vil motta en e-post som forklarer han eller hun kan løse den inn på en-to-tre. Gi et gavemedlemskap i dag

Hva er inkludert?

Du kan velge å gi enten 1-årig eller 6-måneders gavemedlemskap. Det er et engangskjøp og fornyes ikke automatisk. Gavemedlemskapet inkluderer følgende fordeler som er inkludert i et med Komplett-abonnement

  •       Ubegrenset slektstrestørrelse og ubegrenset fotolagring
  •       Tilgang til MyHeritages 12,7 milliarder historiske opptegnelser
  •       Automatiske Rekord Matcher til slektstreet 
  •       Automatiske Smart Matches™ mot millioner av slektstrær
  •       Instant Discoveries™ bestående av personoppdagelser og fotooppdagelser
  •       Kvalitetssjekker som identifiserer feil og uoverensstemmelser i slektstreet ditt
  •       Ubegrenset bruk av MyHeritage In Color™ og MyHeritage Fotoforbedrer

Hvordan gi et gavemedlemskap

For å kjøpe et gavemedlemskap, besøk www.myheritage.no/gift.

Velg varigheten på abonnementetenten 6 måneder eller 1 år, og klikk på «Fortsett». Du blir bedt om å logge inn på MyHeritage-kontoen din eller registrere deg gratis hvis du ennå ikke er MyHeritage-bruker. En konto er nødvendig for å kjøpe og administrere en gave på MyHeritage, men det trenger ikke å være en betalt konto. Deretter blir du tatt med til bestillingssiden.

Skriv inn mottakerens navn og e-post, og legg til en personlig hilsen til mottakeren hvis du ønsker det. Vi legger snart til en mulighet til å velge en leveringsdato som vil være innen 6 måneder etter kjøpsdatoen. Hvis du ikke velger en leveringsdato, sendes gaven på datoen du kjøper den. Den perfekte for timing levering av gaven til en bursdag, for eksempel.

Angi faktureringsinformasjonen og fullfør bestillingen. Gaven vil bli belastet én gang og vil ikke bli fornyet automatisk. Du vil motta en bekreftelse på e-posten din. Du vil også motta et e-postvarsel den dagen gaven din leveres.

Motta et gavemedlemskap

Mottakeren av gaven vil motta en e-post fra MyHeritage som forteller om gaven, og vil få ytterligere instruksjoner. Slik løses det inn:

Mottaker klikker «Kom i gang» for å fortsette og «aktivere» gavemedlemskapet.

Aktivere et Gavemedlemskap.

Gavekoden er allerede forhåndsutfylt. Mottakeren trenger bare å klikke på «Fortsett». Et popup-vindu oppretter en gratis MyHeritage-konto (for ikke-MyHeritage-brukere), eller så popper det opp et vindu for å logge på en eksisterende konto.

Når medlemskapet er aktivert, klikker mottakeren «Start slektstreet» og det er det hele!

Hvis et gavemedlemskapet ikke aktiveres innen en uke, sendes en påminnelses-e-post til mottakeren.

Hvis mottakeren allerede har et slektstre med en annen tjeneste, kan de følge disse instruksjonene for å laste den opp til MyHeritage som en GEDCOM-fil

Viktig informasjon

På slutten av perioden vil mottakeren beholde tilgangen til MyHeritage-kontoen sin og alle slektstredata. Ingenting vil bli slettet. Hvis han eller hun ønsker å fortsette å ha fulle fordeler med et medlemskap, vil det være opp til dem å utvide abonnementet sitt. Eller du kan bestemme deg for å være snill gi et ny gave – det er opp til deg.

Hvis mottaker ikke ønsker gaven, behøver du ikke bekymre deg! Du kan be vår kundeservice om å overføre den til noen andre. Hvis du har gitt gaven til en som allerede har en betalt konto på MyHeritage, kan du også overføre den til noen andre. Medlemsperioden begynner ikke å løpe før medlemskapet er aktivert slik at ingen tid går tapt. Gaven må aktiveres innen 6 måneder etter at mottakeren har fått den, og det starter først når det blir aktivert.

Konklusjon

Et gavemedlemskap på MyHeritage er en flott jule- eller bursdagsgave. Det er den perfekte måten å introdusere en du bryr deg om til den spennende verdenen av slektsforskning. Hjelp dem til å utforske sin egen slektshistorie. Velg en 6-måneders eller 1-års medlemskap og du kan glede deg over 50% rabatt på våre vanlige priser.  Hvis du allerede er abonnent, kan du dele din lidenskap for slektshistorie med noen andre. Hvis du kjenner en slektning eller venn av deg som bruker MyHeritage og koser seg med det, kan du overraske dem med et gavemedlemskap, og det kan legges til deres eksisterende konto på MyHeritage.

Enjoy!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen