MyHeritage sponser et racingteam i Dakar Rally

MyHeritage sponser et racingteam i Dakar Rally

MyHeritage er glad for å kunngjøre at vi sponser et racinglag i 2021 Dakar Rally. Konkurransen finner for tiden sted i Saudi-Arabia, mellom 3.-15. Vi er glade for å støtte et lag med far og sønn, som konkurrerer i en av verdens vanskeligste og mest krevende konkurranser. Medsjåfør Charly Gotlib (t.v.) og sjåfør Danny Pearl (t.h.) MyHeritage-teamet består av føreren Danny Pearl, en veteran inne off-road racing, og hans medfører og navigatør Charly Gotlib. Sistnevnte har deltatt i Dakar Rally mer enn 30 ganger. Teamet ledes av Omer Pearl, Dannys sønn. De siste årene har Omer ledet Pearl Racing Team i forskjellige konkurranser rundt om i verden. Danny og Omer Pearl grunnla Pearl Racing Team på grunn av sin lidenskap for motorsport. Laget har konkurrert i mange år i SSV-kategorien, racing i en rekke internasjonale konkurranser.  Fra venstre til høyre, lagleder Omer Pearl, spesialrådgiver Dr. Nirit Ofir, co-driver Charly Gotlib, og sjåfør Danny Pearl Teamet er heter til MyHeritage Team og konkurrerer i Dakar’s Lightweight Vehicle kategori. MyHeritage har en lang historie med å samarbeide med toppidrettsutøvere, idrettslag og kulturelle figurer for å avsløre ders familiehistorie, bygge forbindelser med ders slektninger, og understreke viktigheten av å kjenne sine røtter. Her er noen videoer og bilder fra løpet så langt: 

Fra venstre Omer Pearl, Charly Gotlib og Danny Pearl Charly Gotlib (venstre) og Danny Pearl (høyre) Danny Pearl (venstre) og Charly Gotlib (høyre) Dr. Nirit Ofir (venstre) og Danny Pearl (høyre) Akkurat som Dakar, kan familiehistorie være en hyggelig og eventyrlig reise. Vi håper at den tapre innsats til teamet vil inspirere flere familier til å slå seg sammen og jobbe sammen for å følge sine drømmer. Start reisen din i dag på MyHeritage Lykke til!