Gratis tilgang til alle ekteskapsregistre i forbindelse med Valentinsdagen

Gratis tilgang til alle ekteskapsregistre i forbindelse med Valentinsdagen

Kommentarer

Valentinsdag betyr, røde hjerter, store mengder sjokolade og feiring av kjærligheten. I forbindelse med Valentins dagen tilbyr vi med glede gratis tilgang til alle ekteskapsregistre på MyHeritage. Dette gjelder fra 10. til 16. februar 2021! 

Søk i ekteskapsregistre og se hva du finner

Ekteskapsregistre er svært verdifulle fordi de inneholder mye informasjon. De kan bidra til å gi et godt bilde av historien til forfedrene dine. De forteller alderen bruden og brudgommen, tidspunktet for ekteskapet, hvor bruden og brudgommen bodde, når og / eller hvor de ble født. Vidre finner du navnene på foreldrene deres, hvor foreldrene ble født, hva de jobbet med, og mer.

MyHeritage tilbyr 158 samlinger med 462 808 849 oppføringer til sammen. I løpet av dette tidsbegrensede tilbudet kan du få tilgang til disse registrene gratis selv om du ikke er en betalt abonnent. Du må imidlertid ha en brukerkonto på MyHeritage.no.

Vi ønsker deg en Happy Valentine og håper du gjør noen nye verdifulle slekts historiske funn!

Hilsen MyHeritage

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen