Ny oppdatering av Theory of Family Relativity™

Ny oppdatering av Theory of Family Relativity™

Det er på tide med en ny «jubeldag» for mange slektsforskere! Vi er glade for å annonsere at vi igjen har oppdatert dataene for vår «hellige gral» av genetisk slektsforskning, The Theory of Family Relativity™! 

Denne funksjonen bygger bro mellom DNA-treff, slektstredata og historiske poster ved å gi deg forslag som kan forklare forholdet mellom deg og dine DNA-treff. Forslagene er basert på MyHeritage sin DNA-database, samt hele vår samling av slektstrær og historiske poster. 

Finn ut mer om The Theory of Family Relativity™ i denne artikkelen på MyHeritage sin  Kunnskaps Base. 

The Theory of Family Relativity™ oppdateringer tall

  • Det totale antallet teorier har økt fra 33.373.070 til 39.845.078. Det er en økning på 19 %.
  • Antall DNA-treff som har en teori økte med 20% fra 22.618.962 til 27.130.989.
  • Noen ganger kommer vi til en teori via flere baner, noe som indikerer en sterk teori. Ved forrige oppdatering var det totalt 261 960 015. I denne oppdateringen har antall baner øket med 20 % til 312,222,662.
  • Antall MyHeritage-brukere som nå har minst én Theory of Family Relativity™ har økt med 12%. 

Hvordan se dine nye teorier

Hvis vi har funnet nye teorier for deg i denne oppdateringen, vil du se et banner om Theory of Family Relativity™ øverst på siden din for DNA-treff. Klikk på «Vis teorier» for å se alle teoriene vi har funnet, både gamle og nye.

Banneret som indikerer at du har nye teorier vil være tilgjengelig i noen uker, og etter det får du tilgang til teoriene dine ved å gå til siden for dine DNA-treff. 

Når et DNA-treff har en teori, vil det være indikert på DNA-treffets kort. Du kan også filtrere DNA-treff slik at du bare ser de du har en teori med. Det gjør du ved å klikke på filtrer-ikonet. Deretter velger du «Har Theory of Family Relativity™, det er det første alternativet i det første filteret. 

Du vil også se et «NY» markering ved siden av de nye teoriene som nettopp har blitt lagt til. Denne indikasjonen vil være synlig i 30 dager. 

Dette er en premium-funksjon som krever et abonnement på MyHeritage (Premium, PremiumPlus, eller Komplett abonnement). Brukere uten et MyHeritage abonnement vil fortsatt se alle teoriene sine, men når de klikker på  en teori for å se detaljer, vil noe av informasjonen være skjult.  Brukere som laster opp sine DNA-rådata fra et annet DNA selskap til MyHeritage, kan betale en engangsavgift for å låse opp de avanserte DNA-funksjoner som tilbys av MyHeritage, inkludert Theory of Family Relativity™. Her kan du lese mer om våre abonnement.

Finn ut mer om avanserte DNA-funksjoner

Den 22. februar kl. 20.00 vil MyHeritages Direktør for Produktutvikling, Ran Snir, snakke om avanserte DNA-funksjoner på MyHeritage i en Facebook Live. Ran vil forklare hvordan funksjonene kan hjelpe deg med å forstå DNA-resultatene dine bedre, slik at du kan gjøre fremskritt med slektsforskningen din. Theory of Family Relativity™ er en av funksjonene som bli gjennomgått der.

Det er ikke nødvendig å registere seg for å følge Ran Sir, det er en Facebook Live-økt. Du kan delta rett fra MyHeritage sin offisielle Facebook side. Du trenger bare å besøke siden når økten er planlagt å starte, så finner du direktesendingen øverst i feeden. Du kan se våre øvrige online arrangementer med internasjonal gjester for februar her. Norske Facebook Live vil bli annonsert løpende på MyHeritage Norge sin side.

Konklusjon

The Theory of Family Relativity™ kan være med på å gjøre en forskjell for folk som søker etter nye familiemedlemmer. En teori kan bidra til at du klarer å bryte ned den berømte murveggen. Teoriene kan hjelpe enkelte med å løse mysterier som kan ha vært plaget dem i måneder eller år.

Hvis du ikke har tatt en DNA-test ennå men vurderer det, bør du dra nytte av vårt Valentins-tilbud er i gang nå. Bestill en test her

Vi håper du liker de nye oppdateringene.