Bli med på vårt andre Webinar Maraton for slektsforskere

Bli med på vårt andre Webinar Maraton for slektsforskere

I fjor slo MyHeritage seg sammen med Legacy Family Tree Webinars og skapte historie. Vi var vertskap for den første 24-timers Webinar Maraton for slektsforskere. Arrangementet ble unnfanget da pandemien traff oss, og hele verden stengte ned. Hensikten var å gi en total digital læringsopplevelse ved å bringe slektsforskere fra hele verden sammen for å ta del i nyheter, ideer og råd fra verdens beste eksperter.

Det ble en så stor suksess at vi gjør det igjen. Den 8. og 9. april 2021 vil vi være vertskap for årets 24-timers Webinar Maraton for slektsforskere!

Registrer deg GRATIS på 24-timers slektsforskning Webinar Marathon!

På samme måte som i fjor, er hele arrangementet gratis og åpent for alle. Du kan stikke innom for å delta på en eller flere av de forelesningene som interesserer deg mest, eller utfordre deg selv ved å holde deg oppdatert på hele arrangementet.

Det vi bli holdt Q&A direkte under forelesningene og delt ut premier blant deltakerne.

Forelesningene

Årets tilbud er variert og dekker et bredt spekter av emner i slektsforskning og DNA. Det blir leksjoner om alt fra genetisk slektsforskning til å bygge din egen YouTube-kanal for å dele familievideoer. Vi kan nevne andre spennende emner som Avstamming fra Cherokeene og Afroamerikanske forfedre som migrerte til Canada. Det er det virkelig noe for alle under årets Maraton!

Nedenfor finner du alle 26 forelesninger listet etter klokkeslett i henhold til EDT. Du kan bruke denne tidssone konvertereren for å finne riktig tidspunkt i lokal tid. Klikk på tittelen på forelesningen for å se flere detaljer, og for å registrere deg.

SamlingBeskrivelse Antall poster Ekslusive for MyHeritageSøkelink

Filae Family Tree Records
Slektstær fra Filae.com. 269,395,313 poster
Ikke eksklusivSøk her

France, Val-de-Marne, Civil Births
En indeks over sivile fødsler i det franske departementet Val-de-Marne fra 1792 til 1900, med bilder709,948 poster
Ikke eksklusivSøk her

France, Val-de-Marne, Civil Deaths

En indeks over sivile dødsfall i det franske departementet Val-de-Marne fra 1792 til 1937, med bilder1,171,403 posterIkke eksklusivSøk her

France, Legion of Honour
En indeks over individer akseptert i Legion of Honor siden 1802 og som døde før 1977, med bilder366,331 poster

Ikke eksklusivSøk her

France, Index of Obituaries and Funeral Notices
En indeks over nekrologer og begravelsesmeldinger publisert i Frankrike mellom 1910 og 20175,639,021 posterIkke eksklusivSøk her

Norway Death Registrations
En indeks over dødsregistreringer i Norge fra 1927 til 1941, med bilder591,777 posterIkke eksklusivSøk her

Kan du ikke delta live? Du kan se det som interesserer deg senere

Upassende tidspunkt? Opptatt? Orker du ikke dra deg ut av sengen kl. 0600? (Ikke det at du trenger det, du kan følge med fra skrivebordet ditt, eller fra en mobil enhet!) Ingen grunn til bekymring. Alle forelesningene vil være tilgjengelige og gratis på Legacy Family Tree Webinar sitt nettsted i en uke etter arrangementet. Utover det kan du se dem når som helst med a webinar medlemskap på FamilyTreeWebinars.com. Der vil du også kunne se alle fjorårets maraton leksjoner og mange, mange andre gode webinarer.

Ta utfordringen og gi deg selv 24-timers påfyll av slektsforskerkunnskap, eller  bli med får å gi deg selv det aller mest verdifulle påfyllet. Uansett, så kan du gjøre det når og hvor det passer deg best.

Uansett gleder vi oss til å se deg!