Deep Nostalgia™ går viralt!

Deep Nostalgia™ går viralt!

For bare tre dager siden annonserte vi Deep Nostalgia™, en banebrytende ny funksjon som animerer ansikter i stillbilder. Denne funksjonen kan virkelig gi liv til dine gamle familiebilder og tar dem til et helt nytt nivå … og det å gå viralt har også blitt tatt til et helt nytt nivå!

Bare i løpet av de første 48 timene ble 1 million bilder animert, og i dag forventer vi å passere 3 millioner. Folk har reagert med vantro og følelser. Mange har vært glade for å se forfedre de aldri hadde møtt bevege seg, blunke og smile, tenk noen av dem levde for 100 år siden! Andre ble rørt til tårer når de har sett sine kjære i bevegelse, etter å bare hatt stillbilder for å minnes dem i åresvis.

“ Det gjør meg så glad å se ham smile igjen, ”sa en bruker etter å ha animert et bilde av mannen sin som døde for 4 år siden. «Det er som om de ser på deg, og ser på omgivelsene dine for å se hvor mye ting har endret seg,» sa en annen bruker. Reporter Joe Fitzgerald Rodriguez kommenterte at nå kunne han endelig se sin avdøde fars ansikt bevege seg igjen etter at han fore mange år siden mistet det eneste videofilmen han hadde av ham.

“Glem alt om iPhones og selvkjørende biler,» sa en kommentator som svar på en Deep Nostalgia™ animasjon. «I dette øyeblikket har vi offisielt begynte å leve i fremtiden!”

Deep Nostalgia™ har til og med gjort et brak i internasjonale medier. Funksjonen har blitt omtalt i blant annet Financial Times, USA Today, og BBC.

Les videre for å se hva som har blitt sagt om Deep Nostalgia™!

Facebook

Twitter


Oversettelse: Denne nye animasjonsfunksjonen #DeepNostalgia™ fra @MyHeritage er fantastisk. Her er resultatet av et gammelt passbilde av min bestemor på farssiden … gir meg gåsehud!

Instagram

Mange blir kreative med historiske portretter

Noen brukere ble kreative med Deep Nostalgia™ og har brukt den på portretter og statuer av historiske figurer.

Van Goghs selvportrett:

Egyptisk dronning Nefertiti:

Kong Tut:

Julius Caesar:

Kong Georg III av England og familie:

Albert Einstein:

Dronning Elizabeth, William Shakespeare, Jesus, jenta med perleøredobben og andre av historiske bilder:

Abraham Lincoln:

The Beatles:

Rosalind Franklin, Engelsk kjemiker og røntgenkrystallograf hvis arbeid spilte en viktig rolle for forståelsen av de molekylære strukturene i DNA, RNA, virus, kull og grafitt:

Seán Mac Diarmada, 1916. Et portrett av en av lederne under Påskeopprøret, han ble henrettet i Kilmainham Gaol den 12.

Edgar Allen Poe:

Media

Brittany Vincent skriver for PC Mag: «Resultatene er utrolige livaktige. Vi ser folk flytte på hodet, blunke, og skifte uttrykk. Å se sine kjæres ansikt bevege seg, å se dem se på deg og smile, er en følelsesmessig opplevelse.

GIZMODO hevder at dette er fascinerende utnyttelse AI og dyp læringsteknologi og sier «Det føles som det er tatt rett ut fra science fiction».

Tony Tran skriver for The Byte: “Det er lett å ha det gøy dette verktøyet, med det først og fremst en fascinerende og overbevisende utnyttelse av AI. For ikke å nevne hvordan det gjør det mulig for folk å «møte» til sine avdøde slektninger gjennom teknologi. Det er alltid fantastisk. ”

Natasha Lomas skriver for TechCrunch: “Dette er Black Mirror-tilnærmingen for å se slektninger som har gått bort … eller kjente mennesker fra en annen tid. De er brakt til live på en kunstig måte med blunkende øyne, vippende ansikter, som om de lurer på hvorfor de sitter fast inne i denne ubrukelige digitale fotorammen. Dette har medført til en ubønnhørlig strøm av sosiale poster og delinger i sosiale medier siden det ble avduket i går, på en familiehistorie konferanse …»

Yahoo News, The Next Web, The Economic Times, Financial Times, USA Today, og Gadgets 360 har også rapportert om lanseringen.

Slektsforsker Bloggere & Podcasters

Chris Paton fra Scottish GENES utrykker seg i stumme termer slik bare en skotsk slektsforsker kan: ”Jeg rensker stemmen: «Ho-ly sh** balls with little animated bells on…!!!!” skrev han. “MyHeritage løftet sin verktøykasse fra genealogiens riker til digital trolldom! Jeg vet virkelig ikke om jeg skal få en prest til å rope «Kristi kraft tvinger deg», eller å bare slippe alt jeg har i hendene og leke med dette nye leketøyet resten av måneden …! Det skal mye til for å imponere meg, men dette er jeg er skikkelig imponert over.”

Roberta Estes fra DNA Explained skriver: «Denne teknologien vært en gave av høyeste størrelsesorden for en av mine venner som aldri har sett noe annet enn fotografier av sine foreldre og besteforeldre, og aldri kjente dem … Denne teknologien er den eneste måten jeg noensinne vil se min mor bevege seg som barn. Jeg får lyst til å klemme henne. Hun ligner så mye på datteren min da hun var på samme alder. Forbedringsteknologien alene er fantastisk, selv uten animasjon … Teknologien har blitt dramatisk forbedrer siden den første versjonene som ble lansert for noen få måneder siden. Dette bildet av min mor i løpet av hennes år i showbusiness er fantastisk.”

Amy Johnson Crow, vert for Generations Cafe podcast, påpekte hvordan dette verktøyet kan engasjere den yngre generasjon: «Hvis du vil få yngre mennesker eller ikke-slektsforskere interessert i slektsforskning eller familiehistorie, da er det slike ting som vekker interesse,» skrev hun. » Takk, MyHeritage, for å gi oss et enda et verktøy for å bryte gjennom!”

Deep Nostalgia™ fikk også et shout out hos Who Do You Think You Are Magazine, Family History Hound, og The Legal Genealogist.

Mange, mange takk til dere som har delt videoer og fortalt vennene dine om denne utrolige nye funksjonen! Fortsett med det!