Deep Nostalgia™ har blitt en internettsensasjon

Deep Nostalgia™ har blitt en internettsensasjon

Bare én uke etter at vi gav ut, Deep Nostalgia™, som er en funksjon for animating familiebilder, har den eksplodert i popularitet og blitt en internettsensasjon. Over 10 millioner ansikter har blitt animert så langt, flere tusen bilder blir animert hver minutt! 

Da vi slapp Deep Nostalgia forrige uke på RootsTech Connect 2021, vi visste at av slektshistorie elskere ville bli begeistret over å se sine kjære forfedres ansikter komme til liv. Vi visste også at den hadde potensiale til å gå viralt, og vi håpet det ville skje, men det gikk langt over alle forventninger. Vi er ydmyke og vi elsker å få se alle eksemplene som har blitt delt med en hel verden. 

Mest av alt elsker vi at Deep Nostalgia™ har skapt massive interesse for slektsforskning, spesielt blant de yngre generasjoner. 

I de første dagene etter utgivelsen, skapte den overveldende etterspørselen visse stabilitetsproblemer. Vi måtte jobbe hardt for å oppgradere infrastrukturen for å fortsette å møte etterspørselen, og situasjonen er mye bedre. Vi beklager til alle som har opplevd problemer. De som bruker Android kan for øyeblikket bruke funksjonen via MyHeritage sin app og, og må animere på nettløsningen. iPhone fungerer som det skal, og mobil appen til MyHeritage toppet listen over gratisapper i App Store få dager etter lanseringen. Den mest nedlastede gratisappen i USA!

Her er noen av høydepunktene vi har sett fra den siste uken:

Kjendiser som bruker Deep Nostalgia™

Den amerikanske TV-verten Jimmy Kimmel og teamet hans hevder at de ikke var særlig produktive på jobb i går, de måtte bare leke med Deep Nostalgia™ hele dagen lang!

We weren’t very productive at work today…

Posted by Jimmy Kimmel Live on Wednesday, March 3, 2021

Den engelsks skuespilleren, Sir Ian McKellen, som er uforglemmelig som Gandalf from Lord of the Rings, animerte tegninger av britiske konger fra århundrer siden. Han sto for en svært svært populær animasjon av den irske poet og dramatiker Oscar Wilde!

Pee-wee Herman kan tydeligvis ikke å få nok av Deep Nostalgia™. Han har blant annet animert et bilde fra sin egen barndom.

Den amerikanske journalisten Jake Tapper prøvde lykken med å animere et familiemedlem som ble født i 1773!

Her er noen av våre favoritter

@thejamzzz

Obsessed! This app lets you bring to life your family’s old photos 😭👼 #myheritage #myheritageapp #fyp #oldies

♬ (I Love You) For Sentimental Reasons – King Cole Trio

Flere rørende reaksjoner

Oversatt: Jeg laget en animasjon av et bilde av min faren på MyHeritage, og hjertet mitt svulmer hver gang han blinker!

Oversettelse: Hele livet har jeg drømt om å se min far i live. Bare for ett lite øyeblikk for jeg var bare 7 måneder gammel da han døde. I dag ble dette ønsket oppfylt takket være kunstig intelligens @MyHeritage. I dag var du min, selv om det bare var i noen sekunder! Uendelig takknemlig!

Kjente historiske figurer

Her er noen kjente kunstnere og forskere animert til «levende portretter»:

“The hall of deepfake presidents”:

Uventede brukere

Parodier

Noen har sin egen sans for humor når de har brukt Deep Nostalgia™:

This one had us laughing out loud! 

Tutorials

Media

Joelle Goldstein for People.com sier at «MyHeritage hjelper folk å oppleve sin slektshistorie mer enn noen gang.”

AJ Willingham skriver for CNN: «Det er vanskelig å forklare de blande følelsene som oppstår når man ser et bilde av Frederick Douglass bli levende, bare ved å klikke på en knapp.» Hun sier: «Allikevel, han er der, blinker og nikker som bare det. Det er som om han var i live, ikke som om han ikke døde i 1895, lenge år før filmopptak ble vanlig.”

Den kanadiske publikasjonen National Post skrev en artikkel av Tristin Hopper hvor han animerte bilder av noen av de mest berømte kanadierne gjennom historien, blant annet John A. McDonald. Han sier «Selv de mest humorløse oldeforeldre blir smilende gentlemen.” 

Deep Nostalgia™ ble også omtalt i Independent, New York Post, Adweek, Design Taxi, og mange andre.

Konklusjon

Vi er svært rørt over den overveldende støtten Deep Nostalgia™ har fått de siste dagene.

Vi gleder oss til å fortsatt forbedre Deep Nostalgia™ og jobbe med sammen med D-ID om fremtiden for historiske bilder.

Vi er stolte av å hjelpe millioner over hele verden med å gi liv til familiehistorien sin.