Vi feirer våren med gratis tilgang til alle fødselsregistre

Vi feirer våren med gratis tilgang til alle fødselsregistre

Hvert år når den kalde vinteren smelter bort og våren kommer, får vi alle en ny begynnelse. Vi er glade for å gi deg muligheten til å forske på din families opprinnelse med fri tilgang til alle fødselsregistre fra 18. – 24. april 2021.

Fødselsregistre er en utrolig verdifull ressurs for slektshistorieforskning. De kan gi et vell informasjon, avhengig av i hvilket land og historiske epoke registreringen er gjort. Det behøver ikke bare være navn, datoer og steder, men også informasjon om andre familiemedlemmer og detaljer om omstendighetene rundt fødselen.

Oppføringene utstedes vanligvis få dager etter fødselen har skjedd og inneholder minimum navn på foreldre. De kan også inneholde detaljer om foreldrene som deres fødesteder og alder, samt antall barn og deres religiøse tilhørighet.

Før midten av 1900-tallet skjedde de aller fleste fødsler i hjemmet. Derfor kan fødselsregistreringer fra denne perioden også gi informasjon om hjemmeadressen.

MyHeritages samling av fødselsregisteringer inneholder 115 samlinger som inneholder totalt 1 144 541 613 individuelle poster fra hele verden. Noen av samlingene inneholder indekser som hjelper deg med å finne ut hvor fødselsposten er plassert. Andre inneholder det opprinnelige bildet av posten.

Normalt er fødselsposter gratis å søke i, men for å vise hele posten eller legge den til i treet ditt, trenger du en Data eller Komplett abonnement på MyHeritage. Men denne uken vil du ha full tilgang til alle disse postene helt gratis. 

Klikk her for å søke blant myHeritage fødselsoppføringer.    

Du vet aldri hva du kan oppdage om dine forfedre.