Gratis tilgang til militære poster i en uke.

Gratis tilgang til militære poster i en uke.

Kommentarer

Det er med stor glede vi kan annonsere at fra og med onsdag 26. mai til og med tirsdag 1. juni, vil alle militære poster på MyHeritage være tilgjengelig helt gratis.

Søk etter militære poster på MyHeritage

Det finnes 69.6 millioner militære oppføringer på MyHeritage. Blant disse finner du oppføringer fra hele verden. Du finner også alle typer poster som vervinger, tjenesteposter, pensjonsregistre og andre dokumenter med militær bakgrunn. Samlingene inneholder verdifull informasjon om menn og kvinner som har tjenestegjort. I mange tilfeller finnes det også informasjon om familiene deres. Militære poster kan inneholde fødsels- og dødsdatoer, navn og adresser til familiemedlemmer og detaljer om soldatens tjeneste. I noen tilfeller inneholder oppføringene detaljer som ikke finnes i andre steder, for eksempel merknader om fysiske egenskaper som høyde, vekt og øyenfarge.

Normalt er det gratis å søke i poster på MyHeritage, men å se hele oppføringen, og å lagre dem til slektstreet ditt, kan du bare hvis du har et komplett- eller data-abonnement på MyHeritage. Men denne uken kan alle som ønsker å lære mer om sine forfedres militære historie . Nå er det tilgang til alle postene helt gratis.

Søk i militære  poster her. Hvem vet hva du finner?

Uansett om du allerede kjenner militærheltene i din familie, og ønsker å lære mer om dem. Eller om du ennå ikke vet hvem i din familie som hadde en militærkarriere. Benytt denne anledningen, det er en fin mulighet til å utforske postene helt gratis. Kanskje du oppdager funn du ikke visste om.

Kos deg!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen