Hot DNA-salg!

Hot DNA-salg!

Sommeren er det perfekte tiden for å gjøre nye funn og få kontakt med nye slektninger. Gjør denne sommeren spesiell med en DNA-test for deg selv, dine familiemedlemmer eller dine venner. Eller kanskje teste alle sammen, nå som MyHeritage DNA-test er i salg for den vanvittige lave prisen av 639,-! Bestill en test i dag

MyHeritage DNA-test tilbyr nå etnisitets estimatet med med størst presisjon på market. Med 42 etnisiteter og 2114 genetiske grupper, du vil få fascinerende, detaljert innsikt i hvor dine forfedre kommer fra. Du vil også motta en omfattende liste over DNA-treff fra vår globale database, som hjelpe deg med å få kontakt med hitil ukjente slektninger over hele verden … og kanskje hjelpe deg å bryte gjennom murvegger i slektsforskningen din. Det er ikke bare teorier. MyHeritage sine DNA-brukere gjør utrolige og livsendrende funn hele tiden. Du kan lese mange ekte historier i kategorien brukerhistorier på bloggen vår.

Ikke gå glipp av sjansen din til å gjøre dine egne oppdagelser til denne spesielle prisen. Bestill 2 sett eller flere, så får du gratis frakt!

Dette spesialtilbudet avsluttes 27. juni 2021. Legg inn bestillingen her.