Halloween er her og søk gratis i dødsoppføringer på MyHeritage

Halloween er her og søk gratis i dødsoppføringer på MyHeritage

Halloween er snart over oss! For å feire, gir MyHeritage fri tilgang til alle dødsoppføringer som MyHeritage har lagt til før oktober 2021. Tilgangen gjelder bare i en uke, fra 27. oktober til 2. november 2021!

Søk i gratis dødsregistre på MyHeritage

Postene i denne kategorien består av døds-, begravelses- og kirkegårdsposter samt nekrologer. Det er opptegnelser som er viktige kilder for slektsforskere. Dødsattester utstedes vanligvis få dager etter et dødsfall og kan inneholde flere detaljer om en persons liv.  For eksempel, fødested, foreldres navn og opprinnelse, og dødsårsak og alder da døden inntraff. Ofte inneholder den også navnet på personen som har gitt opplysningene, noen som kan også være en viktig ledetråd som kan hjelpe deg med å finne andre slektninger.

Grav- og kirkegårdsregistre kan supplere dødsattester og tilby ytterligere informasjon, mens nekrologer kan gi mye informasjon om en persons liv, deres interesser, yrke, lidenskaper og samfunnsengasjement.

Siden forrige Halloween og frem til begynnelsen av oktober har vi lagt til mer enn 37 millioner oppføringer til allerede enorm samling av dødsoppføringer, gravposter, kirkegårdsoppføringer og nekrologer. Totalen ligger nå på 586,664,785 poster. I løpet av den tiden har MyHeritage lagt til, eller oppdatert til sammen 11 samlinger, blant annet fra Brasil, New Zealand, USA, Polen, Frankrike og mer. Så her er det verdt å ta en titt for å se om det er noe nytt med slektshistorien din.

Gå ikke glipp av muligheten! Søk gratis dødsoppføringer på MyHeritage her.