Vi oppdaget en halvsøster som har lett etter oss i 27 år.

Vi oppdaget en halvsøster som har lett etter oss i 27 år.

Tidligere i år vi kom over en svært underholdende Twitter-tråd av Krystal Baez på 29 år fra Washington. Hun hadde fått en DNA-test til jul og gledet seg til å lære mer om slektningene sine. Hun endte opp med å oppdage mye mer enn hun hadde forventet, hun fant en kusine hun aldri hadde hørt om, og kusinen hadde lett etter familien sin i hele livet sitt. Denne julegaven kommer hun aldri til å glemme. Bestill din her!

Vi tok kontakt med disse søskenbarna og var vertskap for dem på en Instagram Live-møte i april, 2021.

En stund etter Instagram-gjenforeningen fikk de endelig møtes personlig. Her er videoen av det rørende møte:

Her er hele historien – delvis fortalt via Krystals Twitter-tråd:

Julegaven som var mye større enn hun kunne forestille seg

Krystal fikk en MyHeritage DNA-test til jul. Hun er fra Puerto Rico, og ønsket å lære mer om etnisitetene sine. Og plutselig fikk hun en e-post om et treff – et ukjent søskenbarn.

Krystal kommer fra en stor familie som har tette bånd. Alle i familien kjenner hverandre, og de feirer alle store og små familiebegivenheter sammen. Så, hvem er dette?… Kanskje MyHeritage har tatt feil?

Den nye kusinen het Hope Fowler, og det viste seg at hun hadde lett etter sin biologiske fars-familie hele livet.

Hope visste at hun hadde en far, men hun visste bare ikke hvem han var. Hun hadde tatt flere DNA tester, og hadde en haug med treff typen firmenninger, og fettere to generasjoner forskjøvet etc., men ingen har kunnet fortelle noe om faren hennes. Hun har skrevet til massevis av mennesker, og ingen har visst noe som helst.

Så prøvde Hope MyHeritage DNA, og det samme skjedde. Hun kom til et punkt der hun rett og slett slettet appen for hun ble bare motløs. Heldigvis gjorde ikke moren hennes det, hun hadde beholdt appen, og takk Gud det!

Hope fikk en melding fra Chrystal og hun svarte, men var skeptisk. Hun fortalte det lille hun visste om faren sin. Hun spurte Krystal om hun kjente en mann med farens navn og fikk et overraskende svar. Krystal kunne nemlig fortelle at det var navnet til hennes onkel, og at hun satt og chattet med Hopes søster, samtidig som de to skrev til hverandre.

“Jeg fikk en tilfeldig tekstmelding fra min kusine Krystal, og det sto at hun hadde en kusine som het Hope Fowler,” forteller Hope sin søster, Victoria. Alle, Krystal og 6 andre søskenbarn gikk rett inn i detektiv-modus, hele gjengen. De opprettet en videosamtale og ba Hope om joine.

Hope var helt overveldet for hun hadde gitt opp å finne ham, og når hun først gjorde det så viste det seg at hun hadde to halvsøsken som jeg ikke visste noe om. Det hele føltes bare sprøtt.

Vi ser like ut og oppfører oss likt

“Hvis noen hadde fortalt meg at jeg hadde en søster som jeg aldri visste om, ville jeg sannsynligvis ikke trodd dem,» sa Hopes søster Victoria.

Hope var i sjokk i begynnelsen, men følte at en tung vekt ble løftet fra hjertet hennes. Hun hadde gjennom hele live følt at en del av henne manglet. Hun visste at hun hadde en familie som jeg ikke kjente, og da meldingen kom var det akkurat som om hun endelig var hjemme! Endelig hadde hun en familie. Plutselig befant hun seg i en videosamtale med bokstavelig talt 7 nye søskenbarn + en ny søster, og det føltes som hun hadde kjent dem har kjent i årevis.

Hele familien tok kontakt med Hope. De ønsket henne velkommen og var begeistret over at hun fantes. Og Hope har tre barn, og nå har de fått mange nieser og nevøer.

“Min yngre søster og jeg er veldig like” forteller Hope. “Vi oppfører oss litt likt også.”

Hun forteller også at de har snakket sammen hver dag siden de ble kjent. Moren hennes tok også kontakt med Hopes nye søster og takket dem alle for at de var så imøtekommende mot Hope. Hun sa at Hope hadde ønsket kontakt med farens side av familien hele livet, men at de hadde ikke hatt noen informasjon om dem. Alle er bare glade for at de har funnet hverandre.

Et herlig møte

Familien fikk endelig sjansen til å møte hverandre personlig i juli.

“Vi elsker familie, så det at den vokser var spennende, sier Krystal.

Krystal forteller ironisk at da hun tok testen, hadde moren hennes spurt hvorfor hun ville gjøre det? Hun synes julegaven var unødvendig. Hun sa: «Vi kjenner hele familien, jeg kan vise deg slektstreet». Og så fant hun Hope! Nå vil hun teste faren sin også, og alle de andre familiemedlemmene skal også få en test.”

Det er snart jul og gi den mest spennende julegaven i år. Bestill en MyHeritage DNA-test her, hvem vet hva du vil oppdage!