Stort DNA-tilbud

Stort DNA-tilbud

Det er et av årets største DNA-tilbud! Fra 10-17 juli 2022 tilbyr vi til 50% rabatt på den opprinnelige prisen.

Kjøp med 50% rabatt her

Å ta en DNA-test er en morsom sommeraktivitet for hele familien. Du kan finne nye slektninger gjennom MyHeritage DNA, du kan lære mer om opprinnelsen din og utvide slektsforskningen din. DNA-resultatene er en spennende måte å utforske røttene dine på.

Når du kommer til handlekurven, kan du legge til en 30-dagers gratis prøveperiode. Det gir deg en hel måned til å prøve Komplett-abonnement, med det kan du teste alt MyHeritage har å tilby. Du får muligheten til å søke i 18.2 billioner historiske poster, bruke avansert matching teknologi for å hjelpe deg med å vokse treet ditt og gjøre nye funn, og forbedre familiebilder med våre banebrytende fotofunksjoner.

Vi avslutter dette tilbudet den 17. juli, så ikke vent, bestill DNA-testene du ønsker i dag, for å sikre deg denne gode prisen!

Kjøp med 50% rabatt her

Emneord: , ,