Importer slektstreet ditt til MyHeritage og avdekk dine globale røtter

Importer slektstreet ditt til MyHeritage og avdekk dine globale røtter

Visste du at hvis du begynte å bygge slektstreet ditt ved hjelp av en annen tjeneste, kan du importere det til MyHeritage som en GEDCOM-fil og nyte godt av alle fordelene vi tilbyr? Det er ikke nødvendig å starte fra bunnen av. Det er raskt, enkelt og gratis å importere slektstreet ditt.

Importer slektstreet ditt gratis til MyHeritage

Hvis du har støtt på veggen med andre tjenester, spesielt hvis du har slitt med å komme forbi innvandrergenerasjonen og forske på røttene dine i andre land, tilbyr MyHeritage noen unike funksjoner som kan hjelpe deg med å ta forskningen din til neste nivå.

Slik importerer du slektstreet ditt til MyHeritage

Det er veldig enkelt å importere slektstreet ditt til MyHeritage. Alt du trenger å gjøre er å laste ned eller lagre slektstreet ditt som en GEDCOM-fil fra din nåværende tjeneste, og deretter laste opp denne filen til MyHeritage. Dette er hvordan det fungerer:

Trinn 1: Eksporter treet ditt som en GEDCOM-fil

GEDCOM er den internasjonale standardiserte filtypen for lagring av slektstreinformasjon. Alle slektstreprogrammer, enten de finnes på nettet eller er installert på datamaskinen din, skal kunne eksportere treet ditt i dette filformatet. Nøyaktig hvordan du gjør det, varierer fra tjeneste til tjeneste. På Ancestry, for eksempel, finner du dette alternativet under «Treinnstillinger». Du klikker på «Eksporter treet» og deretter på «Last ned GEDCOM-filen» når filen er klar. Du finner trinnvise instruksjoner om hvordan du eksporterer treet ditt fra Ancestry her, fra Family Tree Maker® her, og fra Findmypast her.

Treet lagres på datamaskinen din som en fil med filtypen «.ged».

Trinn 2: Importer treet

Når du har lagret GEDCOM-filen på datamaskinen:

  • Hvis du ikke har en MyHeritage-konto ennå: Besøk myheritage.com/import-family-tree og klikk på knappen «Importer slektstreet ditt». Fyll ut noen få opplysninger for å registrere deg gratis på MyHeritage, og klikk på «Kom i gang».
  • Hvis du allerede har en MyHeritage-konto: Logg inn, hold musepekeren over «Slektstre»-fanen i navigasjonsfeltet, og velg «Importer GEDCOM» fra menyen.
Importere et slektstre som en GEDCOM-fil til MyHeritage

Importere et slektstre som en GEDCOM-fil til MyHeritage

Klikk på «Last opp» og velg .ged-filen fra datamaskinen din, eller dra og slipp den på siden.

Det kan ta litt tid å laste inn filen, spesielt hvis treet ditt er stort. Du vil motta en e-post når den er klar.

Skjermbildet som viser at treet ble importert

Skjermbildet som viser at treet ble importert

Klikk på «Vis tre» for å komme i gang med å se gjennom treffene dine!

Hva folk mener

Tina Pederson fra Oregon, USA, importerte slektstreet sitt til MyHeritage og fikk umiddelbart nesten 260 treff. «I løpet av de første fem minuttene bekreftet jeg 15», forteller hun. «Jeg fant også en avisartikkel om oldefaren min som jeg ikke visste eksisterte, der yrket hans og hans forbindelser med lokalsamfunnet ble nevnt. Jeg hadde også lett etter bilder av noen av forfedrene mine i mange år, og da jeg lastet opp GEDCOM-filen min til MyHeritage, fant jeg dusinvis av bilder. Jeg ble veldig begeistret.»

Mykel Crerie fra California uttrykker: «Gjennom årene har jeg utforsket flere slektsforskningssider. Det som gjør MyHeritage så spesielt, er mangfoldet blant medlemmene – de kommer fra hele verden, ikke bare USA. Jeg fant det utrolig enkelt å importere mitt slektstre, og det åpnet muligheten for kontakt med andre brukere. Ikke bare fikk jeg tilbakemeldinger angående mitt eget tre, men jeg kunne også få verdifull informasjon fra andre brukeres trær. Det har virkelig vært en øyeåpner, og jeg har lært ting jeg aldri kunne ha forestilt meg takket være MyHeritage.»

«Det var ikke vanskelig å importere GEDCOM til MyHeritage», sier Anthony Hjelmstad fra Colorado. «Jeg liker at MyHeritage er mer europeisk basert og har mye europeisk informasjon som noen av de andre, amerikanske nettstedene ikke har. De har også mange gode verktøy.»

Suzy Davis fra Illinois fortalte oss at hun gjorde utrolige oppdagelser om slektningene sine etter å ha importert treet sitt til MyHeritage: «Det var ganske enkelt for meg å importere slektstreet mitt, og siden MyHeritage dekker mange flere land enn noen av de andre tjenestene, kunne jeg finne slektninger jeg ikke visste at jeg hadde fra hele Europa», sier Suzy. «Jeg var ikke i stand til å finne noen av disse personene gjennom andre tjenester.»

MyHeritage-fordelen

Ved å importere slektstreet ditt til MyHeritage åpner det seg en helt ny verden av muligheter. Her er noen av fordelene:

20 milliarder historiske dokumenter fra hele verden

Vårt enorme arkiv av historiske dokumenter omfatter viktige dokumenter fra Europa, USA og andre verdensdeler – og mange av dem er eksklusive. Noen av høydepunktene inkluderer:

  • Folkeregister fra 48 land
  • Eksklusive kolleksjoner fra Tyskland, Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, Hellas, Italia, Irland og mange flere
  • 26 000 amerikanske bykataloger med 545 millioner oppføringer
  • 2 milliarder navn hentet fra millioner av amerikanske og kanadiske aviser
  • Folketellinger i USA, 1790-1950
  • Folketellinger i Storbritannia og Irland, 1841-1911

Ved å ha ditt slektstre på MyHeritage, får du tilgang til å søke etter informasjon direkte fra opptegnelser og motta automatiske treff på historiske dokumenter. Dette leder oss til den neste fordelen:

Automatiske treff som leverer nye oppdagelser rett til deg

Våre Record Matching- og Smart Matching™-teknologier finner historiske opptegnelser og andre slektstrær som matcher treet ditt, og gir deg ny informasjon rett til deg. Du kan se gjennom treffene dine, bekrefte dem og bestemme hvilken informasjon du vil trekke ut til treet ditt. Treffa kan spare deg for timevis med forskning og kan noen ganger hjelpe deg med å finne informasjon du ellers ikke ville ha funnet.

Den mest globale databasen med slektstrær og DNA-sett

MyHeritage har en mer internasjonal brukerbase enn andre tjenester, og det betyr at det er mye mer sannsynlig at du får treff på slektstrær og slektninger som bor utenlands. MyHeritage er tilgjengelig på 42 språk, og vår Global Translation Technology™ gjør det mulig å bruke ditt eget språk til å søke, finne og forstå historiske opptegnelser på andre språk. Du kan også få treff på oppføringer på andre språk som blir oversatt eller translitterert tilbake til ditt eget språk. Denne unike funksjonen, som er eksklusiv for MyHeritage, er avgjørende for å overvinne språkbarrierer når du forsker på forfedre som bodde i andre land.

Kvalitetssjekk av tre for å holde treet ditt nøyaktig

MyHeritages kvalitetssjekk skanner treet ditt for 36 typer potensielle feil og anbefaler rettelser, hvorav noen kan utføres med et enkelt klikk. Å holde treet ditt nøyaktig, konsistent og feilfritt er nøkkelen til å sikre kvaliteten på forskningen din, og å løse motsetninger du ikke hadde lagt merke til før kan bane vei for nye oppdagelser. Det er mer omfattende enn lignende verktøy som tilbys av andre tjenester.

Kraftig AI-teknologi for forbedring av historiske bilder

Siden 2020 har MyHeritage vært hjemmet til verdens beste teknologier for forbedring, reparasjon, fargelegging og animering av gamle familiebilder. MyHeritage tilbyr også PhotoDater™, som estimerer når et gitt bilde ble tatt; Photo Tagger, en funksjon som lar deg tagge flere bilder av en bestemt person samtidig; og flerbildeskanneren i Reimagine-appen (snart også tilgjengelig i MyHeritage-appen) som gjør det mulig å skanne hele album på få minutter.

Betrodd av millioner av brukere verden over

Sikkerhet og personvern er topp prioriteringer hos MyHeritage. Vi er det eneste DNA-selskapet for forbrukere som har forpliktet seg til å aldri selge eller lisensiere data til tredjeparter, som en del av våre retningslinjer for personvern. Du kan være trygg på at dine slektstre-data er trygge hos oss.

Hvilke oppdagelser vil du gjøre på MyHeritage? Importer slektstreet ditt nå og finn det ut!

Emneord: