Nytt: MyHeritage legger til millioner av Norske historiske fortegnelser

Nytt: MyHeritage legger til millioner av Norske historiske fortegnelser

Vi er glade for å kunne meddele at for første gang kan du nå søke i millioner av nordiske historiske fortegnelser fra så tidlig som 1600-tallet på MyHeritage for å finne dine nordiske røtter! MyHeritage har lagt til over 32 millioner historiske fortegnelser fra den nordiske regionen, som inkluderer mer enn 10 million norske fortegnelser med over 30 millioner navn.

Søk nå

Historiske fortegnelser er selve ryggraden i slektsgransking og er avgjørende for å kunne finne nye familiekontakter og finne ny informasjon om forfedre. De norske fortegnelsene inkluderer dåpsdokumenter som daterer tilbake til 1634, ekteskapsdokumenter som daterer tilbake til 1660, begravelsesdokumenter som daterer tilbake til 1666 og norske folketellinger fra 1875. Du kan finne mer informasjon om samlinger fra Norge og søke i dem på her.

Totalt sett, inneholder alle de historiske fortegnelsene som ble lagt til i dag over 90 millioner navn fra nordiske land, og består av fødsel-, begravelse-, ekteskap- og dåpsfortegnelser, samt folketellinger og mye mer. Dette er i tillegg til de 70 millioner profilene i 730,000 slektstre som allerede er opprettet av MyHeritage brukere med nordiske forfedre.

Dette er en skattekiste av informasjon, ikke bare for mennesker i de nordiske landene, men for alle som har familie fra denne regionen.

Hvordan å se de historiske fortegnelsene

Dette nylig digitaliserte innholdet er allerede tilgjengelig for søk i SuperSearch, vår globale søkemotor for historiske fortegnelser som inneholder millioner av historiske fortegnelser. Vår Record Matching teknologi vil sluppet løs på disse fortegnelsene for å finne relevante historiske fortegnelser automatisk til personene i ditt tre. Du vil få et varsel med en gang systemet finner fortegnelser som matcher noen i ditt tre.

For å se disse fortegnelser vil du måtte ha et Data abonnement. Dersom du ikke har en kan du lese mer om vårt årlige abonnement som inkluderer ubegrenset tilgang til alle historiske fortegnelser i SuperSearch og Record Matching.

I tillegg til det vesentlige innholdet som ble lagt til i dag, investerer MyHeritage for å digitalisere mer nordisk historisk innhold og har signert nye avtaler som vil resultere i et vell av nordiske historiske fortegnelser som vil legges til i de kommende årene.

Vi inviterer deg til å søke våre samlinger og dele det du finner i kommentarfeltet nedenfor. Vi er også live på Twitter og Facebook så delta gjerne i diskusjonene der også.

Du finner mer informasjon i pressemeldingen.

Ønsker deg mange spennende oppdagelser!

MyHeritage Teamet