MyHeritage Fotoforbedrer går viralt – En million bilder er allerede forbedret!

MyHeritage Fotoforbedrer går viralt – En million bilder er allerede forbedret!

Hos MyHeritage er vi lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk med å få kontakt med sin familiehistorie. Tidligere i år introduserte vi MyHeritage In Color™, en banebrytende ny teknologi for å bringe dine gamle familiebilder til liv gjennom fargelegging. 12. juni tok vi ett skritt videre ved å introdusere fantastiske MyHeritage Fotoforbedrer,  et verktøy som forbedrer bilder ved å gjøre uskarpe ansikter skarpt fokuserte. I kombinasjon med MyHeritage In Color™ kan MyHeritage Fotoforbedrer presentere forfedrene dine slik du aldri har sett dem før.

Nok en gang har responsen vært formidabel. På bare halvannen uke har en million bilder blitt forbedret ved hjelp av det nye Foto Forbedrer verktøyet. Brukere forteller at de blir dypt beveget av å kunne se krystallklare bilder av familiemedlemmer de bare kjente i de senere år – eller kanskje aldri hadde møtt. Noen har blitt rørt til tårer av å se så realistiske bilder av sine forfedre. En profesjonell fotograf uttrykte undring over hvor godt verktøyet fungerer. En slektsekspertblogger oppdaget også at verktøyet kan forbedre kvaliteten på skannede dokumenter, slik at de blir enklere å lese!

Nedenfor kan du lese noen av reaksjonene vi har fått på MyHeritage Fotoforbedrer:

På MyHeritage sin blog

“Dette er utrolig!» skriver Carol Woods i en kommentar til en blogpost.“ I dag lastet jeg ned et bilde en av mine besteforeldre, og deretter farget jeg det». En annen bruker sa. “Da jeg forbedret bildet og deretter forstørret det, ble jeg rørt til tårer – jeg kunne endelig få oppleve bestemor og bestefar som et ungt og vakkert par. MyHeritage Fotoforbedrer gjorde en virkelig god jobb med et ganske dårlig utgangspunkt, et 100 år gammelt bilde. De så meg rett inn i øynene. Jeg kunne se bestefars lyseblå øyenfarge og jeg kunne se hvor lik faren min er sin mor… Farfar døde da jeg var 2 år gammel, så jeg kan ikke huske ham, men jeg kan se likheten mellom han og pappas to brødre. Og så blid som han var … Løsningen har gjort det mulig for meg å bli kjent med besteforeldrene mine på en helt ny måte … Takk, MyHeritage.”

På Facebook

På Twitter

https://twitter.com/GenesBlog/status/1272960537526259713

https://twitter.com/jmszer/status/1272262420950482944

https://twitter.com/toldireni/status/1274302519741726720

Bloggere

“Det er tidlig morgen, solen er i ferd med å stige opp over Lake Michigan, jeg har endelig fått litt tid til å se på den nye MyHeritage Fotoforbedrer, og jeg må holde tårene tilbake» skriver Thomas MacEntee fra High-Definition Genealogy. “Det bildet … er en av mine mest verdifulle eiendeler.

Jeg er MÅLLØS når jeg virkelig kan se hvordan moren min så ut i en alder av 8.

Detaljene er fantastiske, spesielt når man bruker forbedringsverktøyet sammen med MyHeritage In Color™!”

Thomas bestemte seg også for å prøve MyHeritage Fotoforbedrer på en annen måte: 
“Jeg bestemte jeg meg for å prøve den for å se om den ville gjøre et skannet slektsdokumenter enklere å lese … og det gjorde den! Se på denne, det var ikke akkurat en god skanning.

Jeg har sett mange dårlige skanning-jobber i det siste, og til forskningsformål ser vi alltid etter måter å forbedre kvaliteten på. Jeg tenkte: ‘Hva om jeg kjørte den gjennom den nye MyHeritage Fotoforbedrer?’… og her er resultatet.

Detaljgraden er forbløffende og dokumentet er mye letter å lese.

Etter forslaget skrev en MyHeritage-bruker til Thomas og takket, og fortalte hvor nyttig dette var for henne:

“ Dette er en ny «wow»-funksjon fra MyHeritage, ”skriver James Tanner i Genealogy’s Star. “Jeg må bare si at det fungerer på mange bilder og resultatene er fantastiske … Det er vanskelig å tro! Jeg har noe av de mest avanserte programvarene for fotoredigering som finnes på markedet, men jeg trodde aldri at jeg noen gang skulle kunne «fikse» et uskarpt bilde.”

Lisa Louise Cooke fra Genealogy Gems skriver “Vel, de har gjort det igjen! MyHeritage har lansert en fotoforbedrer og det rett etter det fantastiske fargeleggingsverktøyet. På bare få sekunder blir uskarpe bilder skarpe. Jeg har brukt det (bildet under), og jeg synes det er enda mer spennende enn å fargelegge bilder!”

Konklusjon

Myheritage Fotoforbedrer sammen med MyHeritage In Color ™, gjør MyHeritage til den beste plattformen for å laste opp, forbedre og dele historiske bilder. Du vil få se forfedre dine i et helt nytt lys: tydeligere, skarpere og mer ekte enn noen gang før.

Prøv! Og fortell oss hva du synes!