Nyhet: Multi-Bildeskanner i MyHeritage-appen

Nyhet: Multi-Bildeskanner i MyHeritage-appen

Det er ingenting som slår den søte følelsen av nostalgi når du ser på gamle bilder. Vi er glade for å kunngjøre at vi har gjort det enda enklere å skanne familiebilder med MyHeritage mobilappen. Vi har nylig lagt til en kraftig, toppmoderne Bildeskanner som bruker kunstig intelligens (KI) for å fange hele albumsider med ett trykk. Nye Bildeskanner bruker samme teknologi som vi bruker i Reimagine, vår frittstående app for å bevare og forbedre familiebildene dine, som vi lanserte i fjor. Brukere var begeistret over å kunne skanne sine kjære bilder effektivt og synkronisere dem med deres MyHeritage familieside. Vi er glade for å bringe den samme kraftige teknologien til MyHeritage-appen, slik at du kan bevare familiebildene dine og forbedre dem med vårt utvalg av bildefunksjoner!
Se videoen nedenfor for å se hvor enkelt det er å skanne og organisere bildene dine med Bildeskanneren:

MyHeritage-appen er tilgjengelig på iOS og Android. Hvis du ikke allerede bruker MyHeritage-appen, last den ned gratis fra App Store eller Google Play i dag.

Hvordan det fungerer

Bildeskanner er en toppmoderne funksjon utviklet av MyHeritages KI-team. Den gjør det mulig å raskt og enkelt skanne hele albumsider eller flere løse bilder med ett trykk. Skanneren bruker deretter banebrytende, skybasert KI-teknologi for automatisk å oppdage de enkelte bildene og beskjære dem, noe som sparer timer med arbeid som tradisjonelt kreves med andre skannere. Skannede bilder lagres i et dedikert album på din MyHeritage familieside.

Tilgang til Bildeskanner

Åpne MyHeritage-appen på enheten din. En banner vises med en rask snarvei for å begynne å skanne bildene dine. Du kan trykke på «Skann bilder og album» på banneret for å begynne å skanne, eller du kan få tilgang til Bildeskanner ved å trykke på «Bilder» på hjemskjermen.

Tilgang til Bildeskanner fra appens hjemskjerm

Tilgang til Bildeskanner fra appens hjemskjerm (klikk for å zoome)

Du kan også få tilgang til Bildeskanner fra appmenyen ved å trykke på hamburger-menyen øverst til venstre på skjermen.

Åpne appmenyen fra hjemskjermen

Åpne appmenyen fra hjemskjermen (klikk for å zoome)

Fra appmenyen, trykk på “Bildeskanner”.

Tilgang til Bildeskanner fra appmenyen

Tilgang til Bildeskanner fra appmenyen (klikk for å zoome)

Første gang du bruker Bildeskanneren, spilles en kort veiledning som gir noen tips for skanning. For å oppnå best mulig resultat, plasser albumet på en flat overflate, bruk indirekte lys for å unngå gjenskinn, og hold telefonen stødig mens du skanner bildene. Du kan skanne flere løse bilder eller hele albumsider samtidig. Bilder beskjæres automatisk og lagres i et nytt album på familiesiden din. Hvis noen bilder er på skrå, roterer Bildeskanneren dem automatisk for å rette opp bildene før lagring.