Eurovision MyHeritage

MyHeritage hovedsponsor for Eurovision 2019

Kommentarer

Vi har fornøyelsen av å kunne dele en spennende nyhet med dere! MyHeritage er i dag blitt oppnevnt som hovedsponsor for Eurovision 2019 av den Europeiske Kringkastingsunionen (EBU). MyHeritage har, som arrangementets hovedsponsorfått omfattende global assosiasjon og arrangement, media og digitale rettigheter i forbindelse med den kommende sangkonkurransen.

Eurovision Song Contest er en kjent internasjonal sang-konkurranse som har blitt arrangert årlig siden 1950-årene, først og fremst mellom EBUs medlemsland. Det er verdens største musikk-arrangement som sendes på direkten, en enormt populær TV-begivenhet som har blitt sett av gjennomsnittlig nesten 200 millioner mennesker de siste tre årene. Konkurransen holdes i det foregående årets vinner-land. Siden Israel vant 2018-konkurransen, vil altså Eurovision 2019 bli holdt der, i Tel Aviv.

Dette samarbeidet med Eurovisjonens sangkonkurranse kommer kort tid etter at MyHeritage har blitt den mest populære slektshistorie- og DNA tjeneste-leverandøren i Europa. Dette følger økende interesse for DNA-testing for å finne ukjente slektninger og etniske opprinnelser.

MyHeritage kommer til å jobbe i tett samarbeid med EBU det kommende året, ved å fokusere på den rike arven til Eurovision og avdekke relasjonene mellom vinnere, deltagere og tilhengere av showet.

Jon Ola Sand, EBUs toppsjef for Eurovision Song Contest, sier at

“vi er glade for å ha MyHeritage ombord som hovedsponsor for Eurovision Song Contest 2019. Dette nye partnerskapet er det perfekte tilskudd; det støtter opp om våre kjerneverdier av mangfold og inkludering, samtidig som vi samler de forskjellige land og nasjonaliteter i oppdagelsen og kreativitetens ånd.»

Aviram Levi, sjef for markedsføringsavdelingen ved MyHeritage sier

“Eurovision Song Contest er en av verdens største sammenkomster som feirer kulturelt mangfold og kreativitet, og MyHeritage deler disse verdiene. Ved å hjelpe mennesker til å styrke båndene til sine slektninger, ved å etablere et forhold til sine slektshistorier og opprinnelseskulturer, etablerer man en forståelse for at selv om vi alle er unike, har vi også flere ting til felles og er mer forbundet enn vi selv er klare over». 

Semifinalene for neste års Eurovision Song Contest finner sted 14. og 16. mai 2019, og den store finalen går av stabelen 18. mai på EXPO International Convention Center i Tel Aviv, Israel. Show-produksjonen skjer i samarbeid mellom Israels offisielle kringkaster KAN og EBU.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen