Oppdatering av relaterte opptegnelser på MyHeritage

Kommentarer

Vi har i det siste forbedret relaterte opptegnelser i SuperSearch™. Fordi vi vil være sikre på at du ikke går glipp av viktige historiske dokumenter som kan føre til nye oppdagelser.

Relaterte opptegnelser, tidligere kjent som Record Detective™, viser flere dokumenter eller slektstre-profiler som kan relatere til personen i den historiske opptegnelsen du titter på et gitt øyeblikk. Teknologien skanner opptegnelsen du har funnet i SuperSearch™ og matcher denne mot vår enorme database med over 10,2 milliarder historiske opptegnelser og slektstre-profiler for å finne relaterte opptegnelser. En fødselsopptegnelse kan for eksempel lede deg til en avisartikkel om bryllupet til den samme personen. Du kan på denne måten lære om familiemedlemmer som du ikke var kjent med fra før.

For å gjøre denne funksjonen med relaterte opptegnelser mer praktisk og sikre oss at du ikke overser dem, viser vi dem i et panel på høyre side av opptegnelsen. I stedet for at den vises nedenfor. Relaterte opptegnelser genereres ved hjelp av MyHeritages opptegnelse-mot-opptegnelse matching-teknologi. Og vi har nettopp lagt til ytterligere hundrevis av millioner med relaterte opptegnelser. Som kan føre til mange nye og spennende oppdagelser!

Her er noen eksempler på relaterte opptegnelser til verks:

  1. En opptegnelse fra en kanadisk folketelling i 1921 for Michael Margolick, leder oss til ni andre historiske oppføringer.
   Med seks separate opptegnelser fra samlingen Ellis Island og andre New York passasjerlister, 1820–1957, ser vi at Michael, produsent og forretningsmann, reiste en god del i perioden 1927–1932. En av passasjerlistene viser at Michael og konen Helen reiste til USA fra Montreal i 1932 på skipet Columbus.
  1. En vielsesopptegnelse for Frederick J Blanchard og Gertrude H Blanchard i samlingen I Massachusetts, vielser, 1841–1915 fører oss videre til fire andre opptegnelser, som inkluderer tre folketellings-opptegnelser fra amerikanske folketellinger fra årene 1920, 1930 og 1940.
   I folketellingen fra 1920 lærer vi om Frederick og Gertrudes to barn, Charles og Ruth. Og hans yrke som «rough rounder» i en skobutikk. Han drev eller passet antageligvis på diverse maskiner som produserte sko og skodeler.
   I folketellingen fra 1930 ser sønnen Charles ut til å ha flyttet ut. I en alder av 55 år er Frederick nå vaktmester.
   Innen 1940-folketellingen har begge barna flyttet ut. Fredrick jobber fremdeles som vaktmester ved en offentlig skole.
 1. En MyHeritage slektstre-opptegnelse for Marie Travis leder til hele 24 nye opptegnelser for henne og hennes familiemedlemmer!
  Noen høydepunkter inkluderer hennes foreldres vielsesattest fra 1895 i Fulton, Illinois, samt en innrullerings-attest for Andre verdenskrig for broren hennes, Rolland H Reeder. Der kan du se interessante opplysninger om hans yrke, fysiske karakteristikker og mer.

Pris

Du må ha et MyHeritage Data- eller Komplett-abonnement for å kunne se Related Records. Noen opptegnelser er fra gratis-samlinger (som f.eks. BillionGraves-samlingen med gravsteiner) og er tilgjengelige uten abonnement, men de fleste må man ha betalt for å kunne se. Lær mer om våre forskjellige planer her.

Konklusjon

Med nye treff og mer brukervennlig plattform har du nå enda bedre forutsetninger for å finne nye Related Records. Vi håper at du vil gjøre spennende oppdagelser og få ny innsikt i din familiehistorie.

Vær på utkikk etter dem til høyre for hver opptegnelse i SuperSearch™.

Vi på MyHeritage fortsetter å innovating og utvikle nye teknologier, men vi jobber også for å forbedre eksisterende funksjoner for å gjøre familiehistorie mer spennende og givende for deg.

Fortell oss hva du oppdager!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen