Og vinneren av #HolidayHeritage-utfordringen er…

Og vinneren av #HolidayHeritage-utfordringen er…

I forrige måned var vi så heldige å få høre fra dere hva som gjør juletradisjonene så spesielle for dere. Noen av dere fant frem deres eldste familiebilde fra høytiden, mens andre delte matoppskrifter som har blitt videreført fra generasjon til generasjon; fortalte oss om den av deres forfedre som har hatt størst innflytelse på dere eller beskrev tradisjoner dere holder av. Dere har alle varmet våre hjerter med deres #holidayheritage-utfordringsinnlegg. Alle bidragene deres illustrerer den styrken som ligger i familie og høytidstradisjoner og vi satte pris på hver og en av dem. Før vi kunngjør vår hovedpremie-vinner, vil vi gjerne dele noen få favoritter fra konkurransen i sin helhet:

Første uke

I den første uken ba vi dere om å sende oss deres eldste høytidsbilder. Vi mottok fantastiske bidrag, slik som dette innlegget fra Vija Tate from 1935. Bildet er tatt på julaften i Madliena, Latvia, og inkluderer hennes mor og tanter.

https://www.facebook.com/vijabob/posts/10158570031167079

Jens Steen-Jørgensen fra Danmark delte et vakkert høytidsbilde fra 1968 hvor han — en lykkelig halvannen år gammel kar — feirer jul sammen med sin pappa, tante og bestemor.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221792311983686&set=a.10221792343184466

Andre uke

I vår andre utfordring ba vi våre lesere fortelle svare på følgende: “Hvis du kunne reise tilbake i tid, hvilken av dine aner ville du i så fall hatt lyst til å feire høytiden med og hvorfor?”

Giusy Spagna fra Sternatia, Puglia, Italia, hadde villet tilbragt sin høytid med Tata Giorgio — sin oldefar — som ses på midten av bildet nedenfor.

https://www.instagram.com/p/B50BObeqvf2/?utm_source=ig_web_copy_link

Kalani ønsket å møte sin tipp-tippoldefar, John Halborn fra Hull, England. Han delte til og med hans naturaliserings-oppføring fra Hawaii fra 1845:

https://www.instagram.com/p/B5uwVFPF9Bx/?utm_source=ig_web_copy_link

Tredje uke

Den tredje uken, ba vi dere om å dele deres families favoritt-høytidsoppskrifter og historiene bak dem. Disse bidragene ga oss vann i munnen!

Kristina Lynn Clever delte sin bestemor Clevers Apple Streusel-oppskrift, som var videreført gjennom flere generasjoner. Innlegget hennes insiprerte en livlig diskusjon mellom hennes familie og venner.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156737783914135

Og hvem kan stå i mot ferske potet-«dumplings»? Denne oppskriften fra Gennady fikk magene våre til å rumle:

https://www.instagram.com/p/B55kOoAHOTm/?utm_source=ig_web_copy_link

Fjerde uke

Forrige uke ba vi dere om å fortelle oss historien bak deres families høytidstradisjoner — og bidragene deres inspirerte oss enormt.

Sharon delte sin fine tradisjon med å bruke familiebilder til å dekorere juletreet.

https://www.instagram.com/p/B6QQ1bjAl9m/?utm_source=ig_web_copy_link

Jessica delte dette bildet med en flott dekorasjon som hennes oldemor hadde heklet for hånd! Så flott at hun fortsetter tradisjonen med å lage hjemmelagd pynt hvert år med sine egne barn.

https://www.instagram.com/p/B6YUprxpljI/?utm_source=ig_web_copy_link

Vinneren fra den fjerde uken er et bidrag fra Sverige som gir hyllest til en kjær bestemor og hennes tradisjon med å benytte vakre julenisse-tallerkener!

https://www.instagram.com/p/B6Q5Uw6HKOE/?utm_source=ig_web_copy_link

Og til slutt, uten å gå mer rundt grøten, har vi gleden av å kåre vinneren av vår hovedpremie på 10 MyHeritage DNA-sett og 10 komplett-abonnement! Trommevirvel, takk… Gratulerer til Cristian Sanz Sánchez fra Madrid, Spania!

Cristian delte dette flotte minnet med seg selv omringet av venner rett før en juleforestilling.

https://www.instagram.com/p/B5ak_B3hYTR/?utm_source=ig_web_copy_link

Vi ønsker å takke alle dere som åpnet hjertene deres for å ta del i vår #HolidayHeritage-utfordring. Vi ønsker dere alle – og deres familier og nærmeste – et virkelig godt nytt år!